Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 29, 2010 2:08 am Mesaj konusu: VEFAT!!! "alpinedirect" ALPER (ADANA)
R11GS üyelerinden çok sevdiğim ADANA'DAN ALPER, "alpinedirect" i Bu akşam saat 22-23 suları Kaybetmişiz, gene sitemiz üyelerinden bir Dostumuz saat: 03.00'da bana haber verdi...
Yaklaşık bir Ay önce telefon konuşmalarına başlayıp bir birimizi yeni tanımamıza rağmen, hiç görmesem de o güzel kişiliğini hissetirecek kadar Düzgün bir İnsandı kendisi... Dostlar saçmalıyormuyum bilemiyorum ama hala şokundan çıkamadım, yemin ediyorum şaka gibi geliyor, inanamıyorum...
Başımız sağ olsun, Allah rahmetini esirgemesin, geride kalanlarına sabır versin...
Dostlar kusuruma bakmayın daha fazla yazamayacağım, ellerim titriyor...
_________________ ...der __face__
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız