Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ctolga21 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 21, 2010 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__, YAVRUM SENİN ALET PROBLEM BEN NAPİYİM
ben dün gece çektirme ile mıknatıs tasını aldım hemde hiiç zorlanmadan. volan ve dişli yi elle bi kontrol ettim bi baktım gelio. ne zorlanma var ne çektirme lazım ne kaktırma :p
bu gün naptın bi gelişme var mı ? sesin çıkmıyor? ben yarın gece sanırım contaları takarım XT ye marş rublesinin üstünde olması gereken ama olmayan parçayı da bulduummu tamamdır benim işim
saygı sevgü hürmet.  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
sekoucdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 21, 2010 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
la olm neden dağıttın makineyi:))
kaşınıyon mu )))
şaka bi yana allah tamamına erdirsin.
yaza yetişir mi )) |
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Prş Ekm 21, 2010 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugün motorun için ne yaptın face ,hadi bekliyoruz |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Prş Ekm 21, 2010 10:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Önce yazılanlara cevaplar...
ygr demiş ki: |
ya face bak bööle işin zorladıgı durumlarda kesin yanlış bişey çıkıyor sonradan. iki gün yırtınıp da atıyorum kenardaki incecik pimi çıkarmayı unutmuşuz deme sonra  |
He ya Dost senle aynı paralelde düşünüp her yerine baktım yok yok yok, yanlış bir şey yok, eksik olan, açmayı, gevşetmeyi unuttuğum bir yok.. delirecektim...
makin, Dostum bir çok konuda hemfikiriz... Evet hak veriyorum sana, en azından senin gibi yağ değişimi, filtre, balata değişimi olsun bir şeyler korkmadan yapılacak şeyler arasında... Ygr bunu çok iyi bilir... İltifatın içinse cidden çok teşekkür ederim...
ctolga21, Kardeşimsin Dostum benim...
Bak öncelikle ne diyeceğim ROTAX cidden dişli bir makine yapmış! Gidelim o Beyaz Meleği alalım!!!!
Diğer markaları bir yana bıraktım bu makine BMW aslında daha da önemlisi bu motorun Makinesi ROTAX! Neden ROTAX'ı bu denli övdüklerini anlıyorum!
Hem takip et bakalım...
sekoucdal, Vay vay vaaayy... Kardeşiiiiimm Sekooocuuum... Seni görmek cidden çok güzel! Özledim vallah yaaw... Yaza mı? muuhahaha...
Şakır şakır yağmur yağarken geleceğim Bursaya... Bu sene ama...
ygr demiş ki: |
bugün motorun için ne yaptın face ,hadi bekliyoruz |
Dost: Bak bakalım hemen altta başlayacağım ne yaptığıma... Uzun değil kısa bir iş yaptık... ama sanki makinenin işi bitti gibi hissettik... Hani acemilik bittiğinde askerlik bitti dersin ya... muhahhaaa....  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Prş Ekm 21, 2010 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hemen başlıyorum:
Dün gündüz samimi Arkadaşlarımdan daha doğrusu Dostum Murat'ın Deposuna gittim...
Murat: Tavsiyelerin ve yol gösterişlerin için ayrıca çok teşekkür ederim...
Kapte her zaman yeri olanlardansın...
oradan 14 alyan ve biri 75cm kadar diğeri 50 cm kadar iki boru aldım; güzç tasarrufu yapmak için.. Kafaya koymuştuk Bora Kardeşimle o volant oradan çıkacaktı....
Ve bu gün Bora kardeşim İstanbul'dan geldi ve bütün gün araç sürmesine ve o yorgunluğuna rağmen akşam üzeri beni aradı ve dedi ki: Eee ne zaman dükkandasın? Bende dolmuştaydım; dedim ki 19.30 da işim bitiyor, hemen dükkana geliyorum...
Ve işte buluştuk:
Önce birer kahve içtik; sonra çektirmenin altına destek koyduk, makine sağa sola kımıldamasın diye, kararlıydık ciddi güç uygulamaya!!!
Çektirmeye 14 alyanı ve alyanın ucuna bir boruyu, çektirmenin gövdesine de su borusu anahtarını ve diğer boruyu geçirdik (su borusu anahtarı çektirmenin avare dönüşünü engellemek için) Ve Çektirmeyi sıkmaya başladık!!!
O kadar güç sarf ettik ki Bora bir yandan asılırken alyandan ben öbür taraftan su borusu anahtarına bağlı boruyu üstüne çıkarcasına sabitlemeye çalışıyordum...
Veee birden TAAAK dedi ve çıktııııııııııııııııııı...
O anda birden ikimizde ne oldu çıktımı yoksa gene diş mi sıyırdı ye baka kaldık ve çıkmıştı cidden OOoooohh dediiik... Bora makinemin başında cidden zafer dansı yaptı, Kızıl derililer gibi... gülmekten yarılacaktıık....
İşte resimler:
Bora'nın suratındaki ifadeye bakın kendinden emin, zafer sarhoşu bir ifade...
İşte Marş Filiberi, Marş rulmanı yada diğer bir adı ile Marş Rublesi... Maşşallahı var Allah bozmasın...
Ve gördüğünüz bütün dişlileri kolayca sırasıyla çıkardık aldık... işte bomboş kaldı:
Bunlarda çıkardığımız dişliler:
Hayır devam etmedik!...
Bora kardeşim cidden yorgundu; o hemen hadi yaralım makineyi dedi! ben yook bilader yorgunsun, bende yorgunum; yeterince dikkat sarf edemeyiz ve hata riski artar dedim ve yarın devam etmek üzere PAYDOS...
Devam edecek... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|