|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - F650 MAKİNESİNİN İNDİRİLMESİ...(BECERDİK!!!)

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

F650 MAKİNESİNİN İNDİRİLMESİ...(BECERDİK!!!)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Bakım/Onarım/Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
posedon35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Ekm 20, 2010 12:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

__face__ demiş ki:
posedon35 demiş ki:
Gerçekten çok iyi bir usta ve çok iyi bir insandır, hatta bu piyasaya göre fazla iyidir. Söylüyoruz ama huy işte Laughing İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Bırakın Şahin öyle kalsın! bir değişmesi çok zor, 2 değişirse kendinden ödün vererek yapabilir anca bunu...

Cidden benden mümkünse selam söyle ve cidden ona bu insanlığından dolayı teşekkür ettiğimi ilet...

Tabi iletirim.Öğleden önce yanındaydım. Dükkanı biraz su basmışta.Yarın tekrar uğrarsam iletirim tabi.Ayrıca değiştirmek için çabamız yok, malum doğru insanlara ihtiyaç çok fazla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
__face__
BMW Grubu
BMW Grubu

MesajTarih: Çrş Ekm 20, 2010 12:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

posedon35 demiş ki:
doğru insanlara ihtiyaç çok fazla.

Kesinlikle katılıyorum...

Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
__face__
BMW Grubu
BMW Grubu

MesajTarih: Çrş Ekm 20, 2010 4:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konumuza geri dönelim...

Benim yaptırdığım çektirme ile birlikte Boranın motorun arkasına makineyi yükledik, ben arkadan tuttum makineyi ve hava tabancasının oldu yere gittik...

CTOLGA'nın ısrarları üzerine alakasız olan mıknatıs içindeki 8 adet alyanıda söktük ve sadece mıknatısın olduğu tas çıktı elimize geldi...

Ve işte Cem' cevabımla birlikte gelişme şöyle:

Allahın kılçığı bak bakalım dediğin iddia ettiğin o alyanları söktüm ve sadece mıknatıs çemberi çıktı! ve elimizde koca bir Volant var! bak bakalım bu sana olacak mı?... Very Happy Very Happy Very Happy

Bu çekme işlemini yapmak için benim yaptırdığım çektirmeyle hava tabancasının olduğu yere gittik ve benim yaptırdığım çektirmenin dişleri sıyrıldı geldi dışarı; valant ve onun kendi dişleri sapa sağlam haala yerinde yaaaaaaaaaaaaaaa.....

Şaka bir yana Kanki cidden sinir bozucu hale geldi bu iş yaa...

Şimdi İstanbul'dan Liseden Kankam Fırat Şahin'in (Allah razı olsun senden Dost) gönderdiği çelik kalın etli borudan yapılmış çektirmeyi deneyeceğim... ama onun kullanmak içinde 14 alyan ve hava tabancasına geçecek lokma lazım

Ooofffff.... OOOOFFFFFFffff..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ve işte İstanbul'dan gelen kalın çelik etli borudan yapılma çektirme:

Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Misafir
Misafir

MesajTarih: Çrş Ekm 20, 2010 7:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya face bak bööle işin zorladıgı durumlarda kesin yanlış bişey çıkıyor sonradan. iki gün yırtınıp da atıyorum kenardaki incecik pimi çıkarmayı unutmuşuz deme sonra Confused Confused
Başa dön
makin
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Ekm 20, 2010 7:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

__face__ demiş ki:
makin, Benim mevzum aslında öncelikle kendinin yapabildiği için servise gitme idi... Ama sen bakma bana bu işin aslında suyu çıktı; ben kim makine indirmek kim? Ama yanımda olan insanlarında yardımı ile bunu yapmaya başladık işte...

servislere bir çok konuda güvenmememle birlikte aslında bu iş için ciddi paralar istemelerinden yola çıkarak, bu parayı vereceksem önce kendim deneyeyim,dağıtayım toplayamazsam veririm dememden yola çıktım...

Bakalım neler olacak... Wink

servislerimizin durumu ortada, işini layıkıyla yapıp ücretinide ona göre uygun tutanların sayısı malesef ki çok az.
Tabi ki bizden de kaynaklanıyor biraz. Kimimizin teknik bilgisinin fazla olmamasından, kimimizin zaman yetersizliğinden, kimimizin de yer sıkıntısından en ufak olayda servislerdeyiz. Halbuki ciddi elektronik arızalar ve motor indirme dışındaki nerdeyse bütün problemleri, parça değişimlerini ve bakımlarını kendimizde halledebiliriz.Sadece biraz cesaret.
Ben kendime güzel bir takım çantası yaptım, filtre sökme aparatı falanda aldım. Çoğu işimi kendim yapmaya çalışıyorum vakit buldukça. Hem iş kitabına göre hemde titiz bir şekilde olmuş oluyor ve motorununda her şeyini öğrenmiş oluyorsun paranda cebinde kalıyor. Bence bunu eli biraz anahtar tutan herkes yapabilir ve servislere bağımlılığımız biraz olsun azalır.
Gerçi siz oldukça derine girdiniz ama bence üstesinden rahatça gelceksiniz. Tekrar cesaretiniz için ve bizlere örnek teşkil ettiğiniz için tebrikler.
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Bakım/Onarım/Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Sonraki
11. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar