Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
posedon35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2010 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
posedon35 demiş ki: |
Gerçekten çok iyi bir usta ve çok iyi bir insandır, hatta bu piyasaya göre fazla iyidir. Söylüyoruz ama huy işte İyi dilekleriniz için teşekkürler. |
Bırakın Şahin öyle kalsın! bir değişmesi çok zor, 2 değişirse kendinden ödün vererek yapabilir anca bunu...
Cidden benden mümkünse selam söyle ve cidden ona bu insanlığından dolayı teşekkür ettiğimi ilet... |
Tabi iletirim.Öğleden önce yanındaydım. Dükkanı biraz su basmışta.Yarın tekrar uğrarsam iletirim tabi.Ayrıca değiştirmek için çabamız yok, malum doğru insanlara ihtiyaç çok fazla. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2010 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
posedon35 demiş ki: |
doğru insanlara ihtiyaç çok fazla. |
Kesinlikle katılıyorum...  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2010 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konumuza geri dönelim...
Benim yaptırdığım çektirme ile birlikte Boranın motorun arkasına makineyi yükledik, ben arkadan tuttum makineyi ve hava tabancasının oldu yere gittik...
CTOLGA'nın ısrarları üzerine alakasız olan mıknatıs içindeki 8 adet alyanıda söktük ve sadece mıknatısın olduğu tas çıktı elimize geldi...
Ve işte Cem' cevabımla birlikte gelişme şöyle:
Allahın kılçığı bak bakalım dediğin iddia ettiğin o alyanları söktüm ve sadece mıknatıs çemberi çıktı! ve elimizde koca bir Volant var! bak bakalım bu sana olacak mı?...
Bu çekme işlemini yapmak için benim yaptırdığım çektirmeyle hava tabancasının olduğu yere gittik ve benim yaptırdığım çektirmenin dişleri sıyrıldı geldi dışarı; valant ve onun kendi dişleri sapa sağlam haala yerinde yaaaaaaaaaaaaaaa.....
Şaka bir yana Kanki cidden sinir bozucu hale geldi bu iş yaa...
Şimdi İstanbul'dan Liseden Kankam Fırat Şahin'in (Allah razı olsun senden Dost) gönderdiği çelik kalın etli borudan yapılmış çektirmeyi deneyeceğim... ama onun kullanmak içinde 14 alyan ve hava tabancasına geçecek lokma lazım
Ooofffff.... OOOOFFFFFFffff.....
Ve işte İstanbul'dan gelen kalın çelik etli borudan yapılma çektirme:
 _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2010 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya face bak bööle işin zorladıgı durumlarda kesin yanlış bişey çıkıyor sonradan. iki gün yırtınıp da atıyorum kenardaki incecik pimi çıkarmayı unutmuşuz deme sonra  |
|
Başa dön |
|
 |
makin Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2010 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
makin, Benim mevzum aslında öncelikle kendinin yapabildiği için servise gitme idi... Ama sen bakma bana bu işin aslında suyu çıktı; ben kim makine indirmek kim? Ama yanımda olan insanlarında yardımı ile bunu yapmaya başladık işte...
servislere bir çok konuda güvenmememle birlikte aslında bu iş için ciddi paralar istemelerinden yola çıkarak, bu parayı vereceksem önce kendim deneyeyim,dağıtayım toplayamazsam veririm dememden yola çıktım...
Bakalım neler olacak...  |
servislerimizin durumu ortada, işini layıkıyla yapıp ücretinide ona göre uygun tutanların sayısı malesef ki çok az.
Tabi ki bizden de kaynaklanıyor biraz. Kimimizin teknik bilgisinin fazla olmamasından, kimimizin zaman yetersizliğinden, kimimizin de yer sıkıntısından en ufak olayda servislerdeyiz. Halbuki ciddi elektronik arızalar ve motor indirme dışındaki nerdeyse bütün problemleri, parça değişimlerini ve bakımlarını kendimizde halledebiliriz.Sadece biraz cesaret.
Ben kendime güzel bir takım çantası yaptım, filtre sökme aparatı falanda aldım. Çoğu işimi kendim yapmaya çalışıyorum vakit buldukça. Hem iş kitabına göre hemde titiz bir şekilde olmuş oluyor ve motorununda her şeyini öğrenmiş oluyorsun paranda cebinde kalıyor. Bence bunu eli biraz anahtar tutan herkes yapabilir ve servislere bağımlılığımız biraz olsun azalır.
Gerçi siz oldukça derine girdiniz ama bence üstesinden rahatça gelceksiniz. Tekrar cesaretiniz için ve bizlere örnek teşkil ettiğiniz için tebrikler.  _________________ honda transalp xl650v |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|