Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Dec 02, 2006 Mesajlar: 62 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Prş Tem 22, 2010 8:17 am Mesaj konusu:
harika bir kahvaltı yaptık ve harika bir güne başlıycaz diye ümit ediyordum.motorum arıza verince o anları yaşıyamadık,güzel gezmişsiniz ilerleyen haftalarda zirvelerde buluşmak üzere... _________________ kurduğun hayal kadar yasarsin...
Kayıt: Mar 17, 2009 Mesajlar: 738 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Prş Tem 22, 2010 1:56 pm Mesaj konusu:
Erol gerçekten güzel gezi oldu. Demırdağı yolundan gitmeyi
çok arzu ettim fakat mustafa'nın motoru emanet olduğu için gidemedik.
İnşallah o yollardan seninle geçeriz. Gezimizin birçok yerinde seni andık.
Ya nasıp diyorum. _________________ İstanbul Spor Akademisi Mezunu Recep Hoca (Emhttps://www.facebook.com/photo.php?v=567114366699289ekli Öğretmen)
Recep hoca tekerinize sağlık güzel gezi ağustos başı gibi karadenize gelicem senide görmek isterim iletişim bilgilerini yazarsan cep gibi mesela çok sevinirim
Hocam belliki çok güzel bir faaliyet olmuş...
Emeğinize sağlık...
Bende yaklaşık 15 gün önce oralardaydım...
Zigana, Sümela, Uzungöl, Ayder, Macahel derken bir hafta kaldım o bölgede. Tadı hala damağımda...
Biz turu 7 kişi araba ile yapmıştık...
Umarım bir gün motor ilede yapabilirim...
Görsellik tek kelime ile harikaydı...
Kayıt: Mar 17, 2009 Mesajlar: 738 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Prş Tem 22, 2010 6:29 pm Mesaj konusu:
hsnsngl demiş ki:
Hocam belliki çok güzel bir faaliyet olmuş...
Emeğinize sağlık...
Bende yaklaşık 15 gün önce oralardaydım...
Zigana, Sümela, Uzungöl, Ayder, Macahel derken bir hafta kaldım o bölgede. Tadı hala damağımda...
Biz turu 7 kişi araba ile yapmıştık...
Umarım bir gün motor ilede yapabilirim...
Görsellik tek kelime ile harikaydı...
Hasan'cığım öncelikle aramıza hoş geldiniz diyorum.
İlgi ve alakana teşekkür ederim. Herhalde motorunuz yok.
Temennimiz, amacınıza uygun size masraf çıkarmayacak,
marka motor almanız. Sizlerle yakinen tanışmak isterim.
İzmir'deki motorcu olan ve olacaklara selamlar. _________________ İstanbul Spor Akademisi Mezunu Recep Hoca (Emhttps://www.facebook.com/photo.php?v=567114366699289ekli Öğretmen)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız