Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
racehunter Değerli Üye

|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Eleştiri yapmak bu kadar basit ve kolay artık.
Ben çok bilinçliyim herşeyin en iyisini ben bilirim demekte kolay.
Salla gitsin.
Turgutlu kırsal bir bölge dolayısıyla vefat eden vatandaş çftçi olma olasılığı büyük.Kask takmamasına söylenecek hiçbirşey yok.ama kırsalda Kimse takmıyor kaskını.Daha dün torbalının bir köyünden geçtik mola sırasında iki delikanlı motorcu geldi ve sorduk "niye kask takmıyorsunuz?" cevap "biz buralıyız abi"
Bu cevaba gülelimmi ağlıyalımmı.Halkımız bilinçsiz kabul
Ama ölenin arkasından bu kadarda pervasız konuşmak bence başka bir cahillik.
Ben geçen yıl kaza yaptım.kaskım korumam herşeyim muntazamdı ve 50 Km hızda ilerliyorken 18 yaşında bir genç arabasının kontrolünü kaybetti ve bana çarptı,kolumu kırdı.Burda suç kimde?
Bence Sadece motor sürücülerini değil Araç kullananlarıda eğitmeli.
Esas problem araç sürücüleri
Haaa unutmadan ölene ALLAH RAHMET EYLESİN,YAKINLARINADA SABIR VERSİN. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
puanter Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
senolsel demiş ki: |
Hiç de ALLAH rahmet eylemesin.
Ne bu maymuna neden bundan öncekilere.
Kendi salaklığın cezası kime çıkıyor şimdi.
Hadi yapın empatiyi bakalım.
Şimdi bu kaza ya ALLAH'ın takdiri diyebilirmiyiz.
Sen tedbirini alma sonra suçu ya ALLAH'a at ya da motosiklete.
Yemin ediyorum biz bu kadar BASİT bir milletiz.
Çok basitçe koyunlar gibi TELEF oluyoruz.
Ve bu haberleri TV lerde gazetelerde okuyan bir sürü Maymun ve koyun milletim hala KASK'sız korumasız motosiklet kullanıyor/sürüyor.
Bu gün kaç tane maymun durdurduysam aynı cevap.
Ya hava sıcak ya yakın yere gidiyorum yada bana bir şey olmaz.
Ve benim KASK'sız sürücüyü durdurduğumu gören Motosikletli Trafik polisi bile KASK'sız korumasız ve bana sen kişilerin motosiklet kullanma özgürlüklerine karışmazsın diyebiliyor
Ben başka bir şey demiyorum artık.
Ne demiş atalarımız
İmam osurursa Cemaat de işte böyle s.....r |
bir merhum şahsın arkasından bu şekilde konuşmak, o beğenmediğiniz türk milletinin bir ferdine hiç mi hiç yakışmamış... bu tür yorumları lütfen kendinize saklayınız... insanlarla paylaşmayınız... |
|
Başa dön |
|
 |
mithril17 Değerli Üye

|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
(...Ancak yolun ortasında biri beni durdurup nerede kaskın nerede montun derse azının payınıda veririm.
...Çok istiyorsa gidip trafik polisi olacak.
...Beni durdururken ya dikkatimi dağıtıp düşmeme sebep olursa ne olacak)
Yapılan yorumlara hiç değinmeyeceğim. Herkes dilediğini söyleyebilir. Tercihidir,kendi tarzıdır. Onaylamasam da düşünce özgürlüğüdür. Bu özgürlükte salt düşünerek değil düşündüğünü beyan ederek paylaşarak gerçekleşir. Ancak yukarıda alıntı yaptığım arkadaşım lütfen kızmasın ama yöntemi doğru şekilde yapılmakla beraber tüm motor kullanan insanlarımıza doğru ve bilinçli motor kullanmayı öğütlemek bizlerin görevi değil mi? Tedbirsizce bir ölümün arkasından Allah Rahmet eylesin demektense gördüğümüz her yerde her söyleşide bu bilinci aşılamak ve doğruya sevk etmek daha doğru değil mi? |
|
Başa dön |
|
 |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 10:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın oturduğumuz konuştuğumuz esnalarda amenna
ama iş yol kesip deli dumrulluk yapmaya gelince herkes işine bakacak
iyi ozaman ana yolda oturalım hızlı geçen her aracı durduralım neden hızlısın diye
kemer takmayan herkese soralım neden kemerin yok diye
yok abicim yok yol kesme işi devletin güvenlik güçlerinin işi...
...(Ha bu arada adam çok tehlikeli vasıta kullanıyordur çevirir 155 i plakasını verirsin gerekeni yaparlar kimsenin kimkseyi rahatsız etme hakkı yok ) _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
senolsel Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Tem 12, 2010 10:40 am Mesaj konusu: |
|
|
mkaplan_55 demiş ki: |
Haklısın oturduğumuz konuştuğumuz esnalarda amenna
ama iş yol kesip deli dumrulluk yapmaya gelince herkes işine bakacak
iyi ozaman ana yolda oturalım hızlı geçen her aracı durduralım neden hızlısın diye
kemer takmayan herkese soralım neden kemerin yok diye
yok abicim yok yol kesme işi devletin güvenlik güçlerinin işi...
...(Ha bu arada adam çok tehlikeli vasıta kullanıyordur çevirir 155 i plakasını verirsin gerekeni yaparlar kimsenin kimkseyi rahatsız etme hakkı yok ) |
Yol kesip deli dumrulluk yaptığımı nereden biliyorsun.
Tali yoldan anayola çıkanlara söylemediğimi yada daha başka şekillerde söylemediğimi nereden biliyorsun.
Ben bu eylemi Bursa'dan ve diğer gittiğim yerlerde hep yapıyorum.
Sende diğerleride yapmaya mecburuz.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın veya gitsin trafik polisi olsun demekle olacakmı bu iş.
Bu kadar basit mi.
Basit diyorsan haklısın.
Biz basit MİLLET'iz.
Evet kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok.Hele kask takmayıp yollarda maymunluk yapıp bu kültürün adını LEKELEMEYE bilinçli adam gibi efendi motosiklet kullananları rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.Ya dam akıllı binecekler yada binmeyecekler.
Ben sence salakmıyım yolda son sürat giden motorcuyu durdurup neden kask takmıyorsun diyeyim.
Önce kendimi neden riske atayım.
Anadolu da kask takmıyorlarmış.Cebinde parası yokmuş aba cebinde 1500 TL lik telefonu varsa kask almaya da yetecek parası vardır.Kimse bahane üretmesin.Herkes daha iyi daha akıllı daha korumalı nasıl motosiklet kullanırız nasıul bu fikri aşılarız nasıl eğitiriz diye fikir üretmesi lazım.
Lafla klavye motorculuğu ile veya bana dokunmayan yılan bin yaşasın bana nelerle bu iş olmaz.
Bir şeyler yapmaya mecburuz.
10 yıldan 10 bin fazla İNSAN'ımız trafik kazalarında yitip gitmiş.
Bana ne ölmeselerdi mi diyeceğiz.
Bana ne bu devletim polisi var onlar yapsın mı diyeceğiz.
Bu kadar basit mi.
Bu devletin kanunları sana bize hepimize suçu önleme konusunda kolluk kuvvetlerine yardım etme görevi veriyor.
Bu devletin kanunları kuırallara uymayanları uyarma yetkisini sana veriyor.Bak UYARMA yetkisi.Uyarma yı sadece kolluk kuvvetleri yapmaz.Vatandaşta yapar yapmalıdır.
Yapmıyorsa sessiz duruyorsa onun sorunu.
Ama ben görevimi yapıyorsam dalarım diyene buyur kardeşim ben burdayım dal bana derim.
Yanlış yapanı motosiklet üstünde veya değil usulunce yapıyorsan sorun yok.Ama beni yolda durduracak dalarım dersen buyur dal kardeşim.
Dikkat etsin ama dalınca boğulmakta var. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın |
|
Başa dön |
|
 |
|
|