Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Çrş Hzr 09, 2010 3:13 pm Mesaj konusu:
iceboyTR demiş ki:
Gayet güçlü görünüyorlar, bunlara acaba flashör olayı yapılabilirmi? Gündüzleri çakması daha uyarıcı olabilir karşı taraf için?
Elektronik Kontrol Ünitesi ile tek bir butonla, tam yanma, %50 kısık yanma, çakar şeklinde yanma ve sinyal flaşörü şeklinde yanma ve fotoğraf makinesi flaşı gibi yanma olmak üzere 5 fonksiyon sağlanıyor.
muratsahin demiş ki:
çakıyor ve trafikte çok işe yarıyor. eline sağlık Mesut.
Teşekkür ederim Murat abi. Beğenmene sevindim. Güle güle kullan _________________ BMW F650GS
05324625892
Gayet güçlü görünüyorlar, bunlara acaba flashör olayı yapılabilirmi? Gündüzleri çakması daha uyarıcı olabilir karşı taraf için?
Elektronik Kontrol Ünitesi ile tek bir butonla, tam yanma, %50 kısık yanma, çakar şeklinde yanma ve sinyal flaşörü şeklinde yanma ve fotoğraf makinesi flaşı gibi yanma olmak üzere 5 fonksiyon sağlanıyor.
muratsahin demiş ki:
çakıyor ve trafikte çok işe yarıyor. eline sağlık Mesut.
Teşekkür ederim Murat abi. Beğenmene sevindim. Güle güle kullan
O kontrol ünitesi hakkında biraz daha ipucu alabilirsem, bende yapmak istiyorum şu işi motora. Polisleri kıskandırayım _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi.
Uygulamanın teknik bir dille anlatımı olabilir , parçaların adı, sanı, tedariği hakkında bilgi olabilir _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız