Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tüm gün gelen misafirlerimizin karşılanması.
Serbest zaman,
Deniz,Kum, Güneş
Su sporları,çeşitli aktiviteler(yavaş gitme yarışmaları,halat çekme yarışmaları vs.vs.vs.)
Saat 18.00 sularında dj canlı performans
Saat 20.30 sularında rock grubu
12 Haziran Cumartesi
Tüm gün gelen misafirlerimizin karşılanması,
Sabah 09.00 tekne turu (Tisan adası,dana burnu,el değmemiş koylar)
Sabah 10.00 gezi turu (Uzuncaburç,cennet-cehennem,Kızkalesi)
Deniz,Kum,Güneş
Saat 17.00 şenlik alanında toplanma,
Saat 17.30 şenlik alanından Silifke'ye toplu sürüş
Saat 18.00 Silifke Atatürk anıtına çelenk sunumu ve toplu fotoğraf çekimi
Saat 18.30 toplu bir şekilde şenlik alanına dönüş
Saat 20.00 İl protokolü ile birlikte şenlik ateşinin yakılması,katılımcı gruplara plaket verilmesi
Saat 20.30 Büyükşehir Belediyesi Halk oyunları gösterisi(Silifke yöresi)
Saat 20.45 Rock grubu
Saat 21.30 Büyükşehir belediyesi dans grubu (çiftetelli)
Saat 21.45 Konser (Ogün Bülent Görgün)
Tarih: Pts Hzr 07, 2010 2:43 pm Mesaj konusu:
Biz 6- 7 arkadaş Ankaradan katılacağız. Denize girmek isteyenler güneşin altında pişerken bir kaç kişi de kaskın içinde pişmek isteyebilir.
cumartesi günü bu rotayı yapmayı düşünüyorum Ben yol fırsatını ve Orta Torosları az da olsa değerlendirmek istiyorum. Rota hakkında fikri olanlar varsa makbule geçer. Ekipte muhtemelen enduro dışında touring tarzı makineler de olacak. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Ben rotayı google maps'den bakara çizdim bildiğim yerler değil. Tavsiyelere açığım.
Maestro ve arkadaşlarına hazırlıklar için çok teşekkür ederiz. _________________ kalkgidelimhocam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız