Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erdal09 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 29, 2010 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
O motorda arkadan çarpmalara karşı airbek var bişey olmaz |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
nazo Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu siteyi sadece erkekler okuyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz, bayanlara bakış açınız hiç hoş değil(Gerci resimdeki bayanada başka ne denebilir!!!)..Bunun dışında bence çok orjinal ve komik fotoğraflar , yoğun iş temposu arasında resimlerin bir kısmına tekrar baktım bir kısmıda yeni gördüm keyfim yerine geldi doğrusu
Katkıda bulunan arkadaşların özelliklede sizin elinize sağlık Ufuk bey.Yenilerini bekliyoruz.. |
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
nalan demiş ki: |
Arkadaşlar bu siteyi sadece erkekler okuyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz, bayanlara bakış açınız hiç hoş değil(Gerci resimdeki bayanada başka ne denebilir!!!)..Bunun dışında bence çok orjinal ve komik fotoğraflar , yoğun iş temposu arasında resimlerin bir kısmına tekrar baktım bir kısmıda yeni gördüm keyfim yerine geldi doğrusu
Katkıda bulunan arkadaşların özelliklede sizin elinize sağlık Ufuk bey.Yenilerini bekliyoruz.. |
Teşekkür ediyorum Nalan.Elimden geldiğince gülmeye güldürmeye çalışıyorum, yaşadığımız olumsuz günleri düşünürsek ihtiyacımız var buna..
Eleştirine katılıyorum, olumsuz konuşmalardan uzak olmalıyız, karelerde kadın olsa bile bu resmi koyuşum onu eleştirmek ya da görsel anlamda kullanmak için değil, kaldı ki net ortamında insanlar on binlerce görüntü bulabilir. Burada ana fikir motorsiklet ve gülmece.
Motorsiklet ve trafik güvenliği, koruma bir diğer önceliğim.Diğer konularımda da onlar mevcut.
Daha güzele , hep birlikte.
Malatya'ya kucak dolusu selam.  _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
nazo Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ufuk bey benim eleştirim kadın resmi koyduğunuz veya görsel anlamda kullanınıyorsunuz anlamında değil yanlış anlamışsınız sadece benim eleştirim bazı arkadaşların yorumlarına.
Paylaşımlarınıza devam edin lütfen çok keyifli oluyor, sizede Malatyadan selam.. |
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Mar 30, 2010 4:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
nalan demiş ki: |
Ufuk bey benim eleştirim kadın resmi koyduğunuz veya görsel anlamda kullanınıyorsunuz anlamında değil yanlış anlamışsınız sadece benim eleştirim bazı arkadaşların yorumlarına.
Paylaşımlarınıza devam edin lütfen çok keyifli oluyor, sizede Malatyadan selam.. |
Teşekkür ederim Nalan, yanlış anlamamıştım.Bana serzenişte bulunmadığını biliyorum.
Paylşımlara devam edeceğim tabii ki.
Malatya'dan selamlarını aldım
Dostlukla. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|