Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Kaan Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Helal olsun Kemal ve Kutlu'ya . Müthiş bir yarış çıkardılar. Ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler .
Kendilerini bir kez daha kutluyorum. _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Donald_Duck Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 19, 2010 3:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Dakar Turk takimindan bugun aldigim mesaji veriyorum:
Kemal 21 Ocak Perşembe günü THY’nin tarifeli uçağı ile Sao Paulo (Brezilya’Dan) Dakar üzerinden İstanbul’a gelecek. Uçak iniş saat 20:05 . Havaalanında karşılamak isteyenleri bekliyoruz.
Baska bilgi lazim olursa
Sportworks den İletişim Koordinatörü Gülden Aktugan hanimi ararsiniz. Telefonu
212 347 70 33
Artik bu davetten de sonra yerinizde duramayacaksiniz biliyorum... Ne sanslisiniz vallahi, keske ben de sizle beraber olabilsem... Boye bir sporcuyu kucaklamak, tebrik etmek hayatta bir kere ya olur ya olmaz. Bence su fotograftan bir print yapip bir imzasini alirsiniz...mesela, fikir yani...
Arkadaslar ayrica bugun Kemalden siz forum okurlarina bir mektup var.
Canlar,dostlar, arkadaslar; hepinize Buenos Aires ten kucak dolusu sevgiler...!
Sizlerin destek mesajlarinin bana nasil guc verdigini anlatmam mumkun degil... Dakar 2010 podyumunda bir elimde Turk bayragi diger elimde kupam, bu mutlulugu sizin desteklerinizin büyük katkısıyla yaşadığımı bilin isterim.
Türk bayragi aşkıyla ciktigim bu yolda sizlerle beraber ilerlemek ayri bir gurur. Emin olun ki Dakar in her kılometresinde sizler de benimle birlikteydiniz beraber yaristik, beraber bitirdik, beraber podyuma ciktik, beraber kupa kaldirdik, en onemlisi Turk bayragimizi beraberce dalgalandirdik. Iyiki varsiniz.
Beraber daha nice Dakar’lara !
Sizi bilmem ama benim gozlerim yasardi. Kemali yillardir taniyorum, eline kalem klavye alip boyle icini doktugne tanik olmamistim.
Evet,Dakara donelim, hatirlayalim o zor gunleri... Son etaplar artik, ama kum tuzaklari bitmiyor. Fotografci arkadasimiz oturmus bu tuzaklardan birine, geleni geceni fotograflamis bizim icin. Iclerinde Kemali de goreceksiniz. Ne mucadele, ne kan ne ter. Hayal bile edemiyorum.
Oy oy...bu da kim?
Bu yaristaki inanilmaz seyirci destegi...
Bu kadar emekten sonra gelin Cyril Despresin ikinci Dakar zaferini de beraber kutlayalim...
Evet Kemalin de dedigi gibi... Nice Dakarlara  _________________ Aynalar bize dur, yapma, şimdi sırası değil der. Kulağınız aynalarda olsun http://donald.hypermart.net = MotosikletTeorisi http://www.sahafium.com |
|
Başa dön |
|
 |
aleko Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 19, 2010 3:33 am Mesaj konusu: |
|
|
sayın duck;
bu yıl doya doya dakar ı takip ettik.
sayende.
saygı ve sevgilerimi sunar,
sağlıklı ve keyifli sürüşler ve dolu bir yaşam dilerim.
aleko |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 19, 2010 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
 |
iceboyTR Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 19, 2010 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Süper, süper süper haber... İlk öğrendiğimde gözlerim yaşardı, bu kadar mücadelenin sonunda hakettiğini almıştı Türkiye'nin çöl kaplanı. Büyük irade, büyük yetenek, büyük insan.. Kutluyorum...
"Dakar Fatihi Kemal Merkit Türkiye’ye dönüyor
1-17 Ocak tarihleri arasında 32. Dakar Rallisi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden ve “Malle Moto” mekanik destek almadan yarışanlar kategorisinde
1.cilik sahibi olan Kemal Merkit Türkiye’ye dönüyor."
İstanbuldaki arkadaşlar lütfen bu zafer dönüşünde yanlız bırakmayın Kemal abimizi. _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|