|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Dakar 2010 ve Turk Takimi

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Dakar 2010 ve Turk Takimi
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kaan
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Pts Oca 18, 2010 11:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Helal olsun Kemal ve Kutlu'ya . Müthiş bir yarış çıkardılar. Ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler .
Kendilerini bir kez daha kutluyorum.

950 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
Donald_Duck
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 19, 2010 3:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dakar Turk takimindan bugun aldigim mesaji veriyorum:

Kemal 21 Ocak Perşembe günü THY’nin tarifeli uçağı ile Sao Paulo (Brezilya’Dan) Dakar üzerinden İstanbul’a gelecek. Uçak iniş saat 20:05 . Havaalanında karşılamak isteyenleri bekliyoruz.

Baska bilgi lazim olursa

Sportworks den İletişim Koordinatörü Gülden Aktugan hanimi ararsiniz. Telefonu
212 347 70 33

Artik bu davetten de sonra yerinizde duramayacaksiniz biliyorum... Ne sanslisiniz vallahi, keske ben de sizle beraber olabilsem... Boye bir sporcuyu kucaklamak, tebrik etmek hayatta bir kere ya olur ya olmaz. Bence su fotograftan bir print yapip bir imzasini alirsiniz...mesela, fikir yani...

Arkadaslar ayrica bugun Kemalden siz forum okurlarina bir mektup var.

Canlar,dostlar, arkadaslar; hepinize Buenos Aires ten kucak dolusu sevgiler...!

Sizlerin destek mesajlarinin bana nasil guc verdigini anlatmam mumkun degil... Dakar 2010 podyumunda bir elimde Turk bayragi diger elimde kupam, bu mutlulugu sizin desteklerinizin büyük katkısıyla yaşadığımı bilin isterim.

Türk bayragi aşkıyla ciktigim bu yolda sizlerle beraber ilerlemek ayri bir gurur. Emin olun ki Dakar in her kılometresinde sizler de benimle birlikteydiniz beraber yaristik, beraber bitirdik, beraber podyuma ciktik, beraber kupa kaldirdik, en onemlisi Turk bayragimizi beraberce dalgalandirdik. Iyiki varsiniz.

Beraber daha nice Dakar’lara !

Sizi bilmem ama benim gozlerim yasardi. Kemali yillardir taniyorum, eline kalem klavye alip boyle icini doktugne tanik olmamistim.

Evet,Dakara donelim, hatirlayalim o zor gunleri... Son etaplar artik, ama kum tuzaklari bitmiyor. Fotografci arkadasimiz oturmus bu tuzaklardan birine, geleni geceni fotograflamis bizim icin. Iclerinde Kemali de goreceksiniz. Ne mucadele, ne kan ne ter. Hayal bile edemiyorum.

Oy oy...bu da kim?

Bu yaristaki inanilmaz seyirci destegi...

Bu kadar emekten sonra gelin Cyril Despresin ikinci Dakar zaferini de beraber kutlayalim...

Evet Kemalin de dedigi gibi... Nice Dakarlara
aleko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 19, 2010 3:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sayın duck;

bu yıl doya doya dakar ı takip ettik.
sayende.

saygı ve sevgilerimi sunar,
sağlıklı ve keyifli sürüşler ve dolu bir yaşam dilerim.

aleko
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 19, 2010 2:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

m
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Skype Adresi
iceboyTR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Sal Oca 19, 2010 3:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Süper, süper süper haber... İlk öğrendiğimde gözlerim yaşardı, bu kadar mücadelenin sonunda hakettiğini almıştı Türkiye'nin çöl kaplanı. Büyük irade, büyük yetenek, büyük insan.. Kutluyorum...

"Dakar Fatihi Kemal Merkit Türkiye’ye dönüyor

1-17 Ocak tarihleri arasında 32. Dakar Rallisi’nde ülkemizi başarıyla temsil eden ve “Malle Moto” mekanik destek almadan yarışanlar kategorisinde

1.cilik sahibi olan Kemal Merkit Türkiye’ye dönüyor."

İstanbuldaki arkadaşlar lütfen bu zafer dönüşünde yanlız bırakmayın Kemal abimizi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sonraki
21. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar