Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
eraykot Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 4:18 pm Mesaj konusu: İzmir ART 2010 İlk Teori Eğitimi |
|
|
İzmir Teori Eğitimi (ÜCRETSİZ)
Tarih : 15 Ocak 2010 Cuma
Saat : 19:00
Yer : Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği binası 5.kat Toplantı Salonu
Şehit Fethibey cad. 49/1 Birlik Plaza (Topçu ile kesişen sokak)
İyi bir motosiklet sürücüsü olmak isteyen herkes için, İngiliz RoadCraft (Motosiklet Yol Sanatı) SİSTEM'ini anlatan; Güvenlik, Görüş, Pozisyon, Viraj Alma, Frenleme, Sollama, Şehir İçi sürüş gibi konuların, Power Point sunumu ile işlendiği bir seminerdir. 2010 yılının ilk teori seminerinde güncellenen içerik ve yenilenen görseller kullanılcaktır. Daha önceden katılmış olanlarında tekrar izlemelerini öneririz.
Bu seminer, İleri ve Güvenli Sürüş konusunun ana hatlarını ve prensiplerini işlemektedir. Sürüş gerektirmeyen bu eğitim, ''Güvenli Sürüş SİSTEMİ'' ile tanışmak için çok faydalıdır. Seminere katılım için bir ön koşul bulunmuyor. Motosiklet kullanan ve motosiklete ilgi duyan herkesi bekleriz.
Çevrenizdeki herkese, üyesi olduğunuz forumlar dahil, ücretsiz olan bu aktiviteyi duyurup davet ederek, desteğinizi bekliyoruz..
Bu seminerde, özellikle Sistem ve uygulaması üzerine çok daha yalın, çok daha anlaşılır bir bakış açısı kazanacağınızı ümit ediyorum.
Alıntı: Uğur ERTEKİN Hocam
__________________ _________________ HER MOTOR SÜRÜCÜSÜ KADAR GİDER! |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
eraykot, hesaplamam lazım benim oraya gelmem neye mal olcak... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
matafix Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir bilgilendirme..teşekkürler..musait olan arkadaşların gitmesini öneririm.... |
|
Başa dön |
|
|
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
7 kişi geliyoruz... Tüm dostlarıma tavsiye ettim Motosiklete gönül vermiş herkese de tavsiye ediyorum... Her yıl ortalama 100.000-150.000 km yapan bir eğitmen sürücünün deneyimlerine ve söylediklerine mutlaka kulak vermek lazım. Ben hayatımı aldığım eğitime iki defa borçluyum. _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adresin bir krokisi yokmu? Şehit fethi bey cad, tamam da topçu ile kesişen yer neresi?
Birlik plaza nerede? katılmayı düşünüyorum da.Birde ebso binası mı toplantı yeri? teşekkürler. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|