|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - görülesi gidilesi yerlerden biri sazak koyu eylül 2009

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

görülesi gidilesi yerlerden biri sazak koyu eylül 2009

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alptenere
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pzr Ksm 08, 2009 2:51 pm    Mesaj konusu: görülesi gidilesi yerlerden biri sazak koyu eylül 2009 Alıntıyla Cevap Ver

merhaba arkadaşlar
ilk enduro motorumu aldıktan sonraki ilk gezimi anlatmak istiyorum sizlere
bu yaz antalya olimposta calışıyordum.
antalya daki adrasan koyu ile olimpos arasındaki sazak koyu

o yorucu dağ yonundan sonra ali ve ben gerci 1,5 saatlik bir yoldu ama bana Afrika'yı bir uç dan bir uca geçmişim gibi geldi Smile

yine biz

koydan bir kaç görüntü

tabi ki yüzmeden olmaz

bunlarda yoldan birkaç kare

aslında daha faflavideo ve fotoğraf vardı ama ben kendi makinamı su geçişinde suya düşürdüm Sad

nasıl gidilir onuda anlatayım zaten anlatmam da lazım antalyadan kumlucaya doğru gidiyorsunuz olimpos kavşağından sapıyorsunuz 10-13 km sonra olimpos 3 km diye bir tabala karşimıza çıkıyor ama siz devam edip çavuş köy adrasana geliyorsunuz çavuşkoyden jandarma karakolunun ordan sahil yoluna giriyorsunuz sahile ulaşınca soldan sahili takip edip dere yatağından geçip (arzu edenler için köprüde mevcut ) dağ yoluna cıkıyorsunuz 15 20 km sonra sazak tasınız

not: orada yiyecek bir şeyler bulamazsınız yanınızda götürün temiz su var kamp yapmak isteyen arkadaşlar için çadırınızı kum tepelerinin arkasına kurun yok biz koy manzarasını izleyip uyuruz diyosanız benim gibi akşamları çok rüzgarlı oluyor benim çadırım uçtu mesala Smile

birde orada bir balıkcı yaşar ismi neydi unuttum ona giderken bir paket sıgara yada biraz tütün götürün sevinir. ve size cayda yapar Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
fisherman
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Pzr Ksm 08, 2009 3:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel bir gezi olmuş.yanlız önce forumdaki tanışma bölümünde kısaca kendinizden bahsetseydiniz sizi daha iyi tanımış olurduk.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Triumph
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Pzr Ksm 08, 2009 7:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alp gerçekten güzel görülesi yollar deniz süper paylaşım için teşekkürler... Cool
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matafix
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Sal Ksm 17, 2009 3:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğa harikası yerler..sayenizde görmüş olduk..teşekkürler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar