Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
alptenere Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2009 2:51 pm Mesaj konusu: görülesi gidilesi yerlerden biri sazak koyu eylül 2009 |
|
|
merhaba arkadaşlar
ilk enduro motorumu aldıktan sonraki ilk gezimi anlatmak istiyorum sizlere
bu yaz antalya olimposta calışıyordum.
antalya daki adrasan koyu ile olimpos arasındaki sazak koyu
o yorucu dağ yonundan sonra ali ve ben gerci 1,5 saatlik bir yoldu ama bana Afrika'yı bir uç dan bir uca geçmişim gibi geldi
yine biz
koydan bir kaç görüntü
tabi ki yüzmeden olmaz
bunlarda yoldan birkaç kare
aslında daha faflavideo ve fotoğraf vardı ama ben kendi makinamı su geçişinde suya düşürdüm
nasıl gidilir onuda anlatayım zaten anlatmam da lazım antalyadan kumlucaya doğru gidiyorsunuz olimpos kavşağından sapıyorsunuz 10-13 km sonra olimpos 3 km diye bir tabala karşimıza çıkıyor ama siz devam edip çavuş köy adrasana geliyorsunuz çavuşkoyden jandarma karakolunun ordan sahil yoluna giriyorsunuz sahile ulaşınca soldan sahili takip edip dere yatağından geçip (arzu edenler için köprüde mevcut ) dağ yoluna cıkıyorsunuz 15 20 km sonra sazak tasınız
not: orada yiyecek bir şeyler bulamazsınız yanınızda götürün temiz su var kamp yapmak isteyen arkadaşlar için çadırınızı kum tepelerinin arkasına kurun yok biz koy manzarasını izleyip uyuruz diyosanız benim gibi akşamları çok rüzgarlı oluyor benim çadırım uçtu mesala
birde orada bir balıkcı yaşar ismi neydi unuttum ona giderken bir paket sıgara yada biraz tütün götürün sevinir. ve size cayda yapar  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
fisherman Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2009 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir gezi olmuş.yanlız önce forumdaki tanışma bölümünde kısaca kendinizden bahsetseydiniz sizi daha iyi tanımış olurduk. |
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 08, 2009 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
alp gerçekten güzel görülesi yollar deniz süper paylaşım için teşekkürler...  _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
doğa harikası yerler..sayenizde görmüş olduk..teşekkürler... |
|
Başa dön |