Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
pelletizer, ne demek abicim.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. evet abicim %100 haklısın... ben o yüzden cihaza bi ayar yaptım 80 km üzerine çıkıldığında ekranı kapa dedi.. taaki yol değiştireceğim bir kavşak yada dönemece gelene kadar kapalı duruyor.. böylece hem ilgi çekmiyor hemde pili tasarruflu kullanıyor..
benden de bi uyarı cihaz yön değiştirmeleri seslide uyardığı için, boş bulunduğunuz bir anda 250metre sonra sağa dönün dediğinde Allaaaaahhhh nooluyo die zıplattıüı oluyor... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Scotty Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu GPS cihazları özellikle daha önce gitmediğiniz yerlere giderken çok faydalı. Alıcam bir tane ama bakalım ne zaman. Sanırım rüzgar camı olan bir motosiklet ve bir sürü ekipman aldıktan sonra |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Scotty, hadi çözüm üretelim senin motorun ne? rüzgar camı yok ya ondan sordum.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Scotty Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
NX4 Falcon kullanıyorum __face__. Ben geyik olsun diye yazdım onu zaten... çözümlük bir durumum yok yani... Şimdilik Türkiye dışına çıkmıyorum Türkiye içinde nerdeyse her yerde de Google maps (yeter ki Turkcell çekiyor olsun ) ve "Abi selamün alyeküm ...... ' ya nasıl giderim?" cümlesi beni idare eder sanırım
Rüzgar camı için de CBF150 Turing camı takılmış NX4 ler gördüm gayet iyi durmuş ama yapmak için önümde koca bir kış var nasılsa.... Bütün hazırlıklar önümüzdeki yaz için |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 5:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Scotty, hıım ok anladım,peki.. evet dediğin camı ben de gördüüm cidden kifayetli..
saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|