Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
sevgili dostum ellerine sağlık gerçektende muhteşem yerleri gezmişsin. ben 2000 yılında buraları gezmiştim şimdi senin resimlerini görünce anılarımı tazeledim. harika bir gezi olmuş inşallah karadenizede gidersin ben oralarıda merak ediyorum. daha oralara geçmedim. inşallah sen geçersin.
Başka Bir Siteden Olan Gezi Adresimi Veriyorum. Darısı (En Kısa Zamanda) Başına. Saygılarımla.
Tarih: Prş Ekm 01, 2009 8:23 pm Mesaj konusu:
kardeşim gezin muhteşem olmuş..güzel bir cesaret örneği ..kısa zamanda çok yer gezmişin biraz koşturmaca yapmışın ..resimler çok güzel ve kaliteli...ne diyelim bizede nasip olur inşallah....
Harika bir ikir ve , harika bir gezi,özellikle masraflar ve yol bilgilerini belirtmek bu tarz geziler yapacak motorcular için çok aydınlatıcı,tekrar emeklerinize teşekkür ederim.
Kayıt: Feb 03, 2011 Mesajlar: 86 Nerden: Rize-Ardeşen OFFLINE
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 9:51 pm Mesaj konusu:
helal olsun ya. bu gezi bir çok kişinin yok para yok, yok vakit yok, yok bu motor çok yakıyo gibi bahanelerine set çekecektir. yürekten tebrik ederim. paralardaki fotoları fotoğraflamak çok anlam katmış gezinize.anlatım ve fotolar çok güzel. tekrar tebrikler ve teşekkürler
(bu arada iyiki güncel yapmışsınız, yoksa böyle bir gezi raporundan mahrum kalacaktık)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız