Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Eyl 23, 2009 1:05 am Mesaj konusu:
Tebrik ederim,
Fotoğraların altındaki kısa ve öz yorumlar daha okunası ve etkileyici olmuş.
Enduro'mu alır almaz Türkiye'mi karış karış gezmek için dayanılmaz bir arzu, heyecan ve umut oldunuz benim için.
Çok keyifli ve güzel bir seyahat olmuş... paylaşım için teşekkürler...
yaşam insana kendi tabularını yıkma şansı/keyfi/heyecanı tanıyor, paylaşım ise, başkalarına kısa yoldan bunu sunuyor... gezip paylaşanlara minnettar olmamak mümkün değil... emeğiniz için bir kere daha teşekkürler...
nice keyifle hatırlanası gezilere... _________________ bug-ra - 537 352 5483
-------------------------------------------------------------------
XL200'04 -> DL650'05 -> R1200GS'04 -> CBF1000'07 -> VFR800'05 -> ( G650XCountry'07 & K1200R'08 )
----------------------------------------------
Tarih: Cmt Eyl 26, 2009 12:37 am Mesaj konusu:
İdeal bir yol raporu olmuş, eline, koluna, motoruna sağlık. Özellikle sonda yazdığın yapılan yol, tüketilen benzin ve harcanan para bilgisi çok güzel olmuş. Yola çıkacak olanlar için çok güzel fikir verecektir.
Tarih: Cmt Eyl 26, 2009 11:44 am Mesaj konusu:
sevgili dostum ellerine sağlık gerçektende muhteşem yerleri gezmişsin. ben 2000 yılında buraları gezmiştim şimdi senin resimlerini görünce anılarımı tazeledim. harika bir gezi olmuş inşallah karadenizede gidersin ben oralarıda merak ediyorum. daha oralara geçmedim. inşallah sen geçersin. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız