Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Ağu 27, 2009 3:44 am Mesaj konusu:
Çok değerli arkadaşlarımı kutluyorum.doya doya gezi bu olsa gerek.fotoğraflarınız geziniz kadar harika olmuş.ellerinize sağlık.hepinizi sevgiyle selamlarım... _________________ Ercan Semizoğlu
BMW 1200GS
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 2:32 pm Mesaj konusu:
Arsel demiş ki:
Süpersiniz Dostlar... Keyfile İzledim, ellerine sağlık Kaan.
Sağolasın Dostum. Resimler seninkiler gibi değil ama napalım . Senden biraz ders alacağız artık bu konuda .
Bir ara görüşelim
Tornado demiş ki:
Çok değerli arkadaşlarımı kutluyorum.doya doya gezi bu olsa gerek.fotoğraflarınız geziniz kadar harika olmuş.ellerinize sağlık.hepinizi sevgiyle selamlarım...
Sağolasın eksik olma . SAygı selam bizden Ercan hocam
oguzhankrts demiş ki:
Kaan Abi bu geziyi Dayım'dan ( cem topaç) duymuştum ve çok merak ediyordum paylaştığın için çok teşekkürler. Herkesin hayalinde böyle bir gezi vardır kesin en azından benim en çok yapmak istediğim gezilerden birisini yapmışsınız bu yüzden sizleri kutluyorum. Aranızda olmayı çok isterdim ancak fırsat olmadı, motosikletler, manzara herşey çok güzel. Paylaşım için teşekkürler...
Senin bu dayın var yaaaaaa. Adi adamın teki , b, rahat bırakmadı beni gez, boyunca elinde foto makinası , bu gördüğün resimlerden başka ne cevherler vardı bir bilsen. Ahhh ahh Cemo. Birdahaki turda yaktım seni _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız