Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
KORBALA Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili meslektaşım. İlgi ile izlediğim bir rapor oldu. Motorlu bir müşterimin getirdiği hürriyet gazetesi ekinden okudukdan sonra burada olduğunu öğrendşm raporun. Etkileyici bir gezi olmuş. Gazına sağlık... _________________ Her yol enduroya çıkar...
www.karadenizgezginleri.org |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
wolfmann08 demiş ki: |
Fotoğraflar anlatım Detaylarla harmanladığınız Gezi raporunuzu belgesel tadında okudum ve çok beğendim paylaşımınızdan ötürü teşekkürler. yanlız bir sorum olacak size üzerinizde giydiğiniz kıyafetlerde korumalar mevcutmu onu merak ettim Artvinden selamlar |
Bu Konuda Çok Eleştiri Aldım. Koruma Ne Yazık ki Yok. Ne Deseniz Yerden Göğe Kadar Haklısınız. Saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
 |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
KORBALA demiş ki: |
Sevgili meslektaşım. İlgi ile izlediğim bir rapor oldu. Motorlu bir müşterimin getirdiği hürriyet gazetesi ekinden okudukdan sonra burada olduğunu öğrendşm raporun. Etkileyici bir gezi olmuş. Gazına sağlık... |
İhşallah Biz Motorculara Bir Faydası Olur Bu Gazete Haberinin. Saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
 |
Enduromann Tecrübeli Üye

Kayıt: Feb 19, 2009 Mesajlar: 321 Nerden: Augsburg/Bavaria/Germany
|
Tarih: Prş Eyl 03, 2009 10:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Murat arkadasim
senin Hürriyet Gazetesindeki haberde kücük bir yazi eksikligini farketdim.
Keske bizim Endurocu.com her yolculuk yeni bir maceradir Sitemizden bir kelime bahsedilseymis yada haberin sonunda altda yassalarmis (Endurocu.com da detayli gezi raporunu izleyebilirsiniz diye.)
Neyse unutulmus, bu aksam TRT-1 de aceba bir yazi yada söz gececekmi bizim Siteyle alakali.
Murat arkadasim sakin yanlis anlama, yapmis oldugun gezi ve anlatisin harika hepimizden 10 üstünden puan aldin Helal olsun. Tek bu konuya da dikkat edilmesini istedim. Ilerdeki röpörtajlarda sitemizide unutmayalim.
Saygilar _________________ NE MUTLU ENDUROCUYUM DIYENE
HONDA AT / 95 / BMW R1200 GS
Skype Adres.: Eniskoray Almanya
Ercan
ENDUROCUNUN KALP ATISI
http://img30.imageshack.us/my.php?image=motorsevdasi.mp4 |
|
Başa dön |
|
 |
GARADAYI Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 22, 2009 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım herşeyiyle gezin ve anlatımın sanki dünyanın 8. harikası başka söze gerek yok kazasız kilometreler dilerim... _________________ Asil insan azmaz bal kokmaz: kokarsa yağ kokar onunda babası yoğurtdur. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|