Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
mozten, mükemmel bir kezi çıkarmışın.. yüreğine sağlık... işte tek başına uzun yol yapılmaz dienlere bi örnek...
saygılar... |
Tek Başına Yapılan Yolculuklarda Daha Çok Yer Gezebiliyorsunuz. Kendinizle Kalıyorsunuz. Ama Daha Dikkatli Olmakta Gerekiyor. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
koseogluu demiş ki: |
Murat Bey, şuan çok mutluyum. Böyle güzel bir kompozisyon ile anlatılmış serüveninizi soluksuz izledim. Anlatım planlama ve aktarım harika KLE 500 gözümde daha da büyüdü şimdi yakıt muazzam onca yol maaşallah tık dememiş muhtemel 2005 model. Ne diyeyim bizede nasip olsun paylaşalım böyle. Benim öncelikli olarak aklımda bir doğu karadeniz var. Sonrasında da doğu anadolu ve güneydoğu anadolu. |
Teşekkür Ederim. Fakat Bence Bütün Motorların Bu Yolu Yapacağına İnanıyorum. Yeterki Motorunuza Güvenin. Az Yakıtı Yavaş Gitmeme Borçluyum. 80Km Hızı Geçmemeye Çalıştım. |
|
Başa dön |
|
 |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
37_fahir demiş ki: |
Tebrikler Eczacı bey tek başınıza harika bir gezi yapmışsınız herhalde en büyük hayellerinizden birini gerçekleştirmişsiniz darısı tüm dostlara ellerinize ve tekerinize sağlık.. |
3 Senedir Bu Geziyi Yapmayı Planlıyordum. Darısı Başınıza. |
|
Başa dön |
|
 |
mozten Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 10:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
memo55 demiş ki: |
eline sağlık harika bir gezi olmuş. ben de 3000 km tek başına bir gezi yaptım ilk fırsatta yayınlayacağım. tek başına yolculugun psikolojik yanı başlıbaşına yazılmalı. yağmur altında gece yolculuk yaparken şimşek çakmasını hayal edin ve empati yapın, evrende yanlız hissediyorsunuz kendinizi, ve o korkuyu tarif edemem uzunca yazacağım...samsunda iken şimdi görevim dolatısıyla tatvandayım. ama hiç tatvandan bahsetmemişsin. alındım buraları her endurocu yolcu arkadaşa tavsiye ederim inanılmaz bir dünya görecekler hiçbir tehlike söz konusu değil ancak yolların yabancısı olmaktan ötürü gündüz seyehati tavsiye ederim.. tatvan nemruta çıkmanı tavsiye ederdim tam enduro yolu ve iki adet sıcak ve soğuk krater gölü görecektin ianılmaz bir manzara, zaten sit alanı ilan edilmiş. tebrikler yine |
Yanlız Yapılan Yolculuklar Konusunda Aynı Hisleri Paylaşıyoruz. Bazen Baya Bunalıyor Yolu Bırakamak İstiyorsun.
Yolda Atladığım Çok Yer Oldu. Senin Söylediğin Yerde Harikaymış. Ama Hepsini Gezersek Gidicek Yer Kalmaz. Şaka Bir Yana Yer Yere Uğrayacak Kadar Çok Vaktimde Yoktu.
Gezinin Haberi Hürriyet Gazetesinde Çıktı. Biz Motorcular İçin Böyle Bir Yazının Faydası Olacağını Düşünüyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/12379593.asp?gid=56
Saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
 |
wolfmann08 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğraflar anlatım Detaylarla harmanladığınız Gezi raporunuzu belgesel tadında okudum ve çok beğendim paylaşımınızdan ötürü teşekkürler. yanlız bir sorum olacak size üzerinizde giydiğiniz kıyafetlerde korumalar mevcutmu onu merak ettim Artvinden selamlar _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
 |
|
|