Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Feb 19, 2009 Mesajlar: 321 Nerden: Augsburg/Bavaria/Germany OFFLINE
Tarih: Cum Ağu 28, 2009 3:02 pm Mesaj konusu:
Mozten Arkadasim,
Gezi Raporunu keyifle ve Zevkle izledim, cok isterdimki yol arkadasin olayim. Ama bende senin gibi iki yatak parasi verip odamda yalniz kalmayi tercih ederdim, bu zamanda erkekler bile kendine sahip olmasi gerekekiyor.
En cok hosuma giden ve güldügüm konu: Agbi oda anaktarini birak yanina bir kamyon söförü yollarim
Emeklerine saglik. Mükemmel bir gezi pilanlamissin. Darisi bizim basimiza
Saygilar. _________________ NE MUTLU ENDUROCUYUM DIYENE
HONDA AT / 95 / BMW R1200 GS
Skype Adres.: Eniskoray Almanya
Kayıt: Dec 02, 2006 Mesajlar: 62 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Cmt Ağu 29, 2009 12:54 pm Mesaj konusu:
tek başina ahrika bir gezi yapmişsin paralar ve uzerindeki tarihi yerlerle birlikte kendini resimlemen çok yaratici olmuş,resimlerle bizide gezine kattiğin için tşkler _________________ kurduğun hayal kadar yasarsin...
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 12:41 am Mesaj konusu:
eline sağlık harika bir gezi olmuş. ben de 3000 km tek başına bir gezi yaptım ilk fırsatta yayınlayacağım. tek başına yolculugun psikolojik yanı başlıbaşına yazılmalı. yağmur altında gece yolculuk yaparken şimşek çakmasını hayal edin ve empati yapın, evrende yanlız hissediyorsunuz kendinizi, ve o korkuyu tarif edemem uzunca yazacağım...samsunda iken şimdi görevim dolatısıyla tatvandayım. ama hiç tatvandan bahsetmemişsin. alındım buraları her endurocu yolcu arkadaşa tavsiye ederim inanılmaz bir dünya görecekler hiçbir tehlike söz konusu değil ancak yolların yabancısı olmaktan ötürü gündüz seyehati tavsiye ederim.. tatvan nemruta çıkmanı tavsiye ederdim tam enduro yolu ve iki adet sıcak ve soğuk krater gölü görecektin ianılmaz bir manzara, zaten sit alanı ilan edilmiş. tebrikler yine
Cesaretinize ve dayanıklılığınıza şapka çıkartıyorum!!! Bu kadar yolu tek başınıza yapmak büyük bir tecrübe, cesaret ve şans gerektiriyor bence!!!
Paylaşımınız için teşekkür ederim, ufkumu genişlettiniz!!!
Gezimde Yazmadım Ama Hatay'dan Sonra Ayaklarım Geri Geri Gitti. Bir Süre Sonra Bu Yerlerin Korkulacak Bir Tafafı Olmadığını Farkettim. İnsanlar Bilmediği Şeylerden Korkuyor Galiba.
Maşallah, teşekkür ederim, bu kadar güzel anlatım ve paylaşım için. Söylenecek söz yok sadece tekrar baştan resimlere bakmak yorumlarını okumak var. Paralardaki resimleri görmek gibi bir seçenek çoğaltılarak benzeri geziler yapılabilir çok iyi bir fikir, emeğine tekerine sağlık.
Bence de Seneye Yapılacak Geziler İçin Yeni Fikirler Üretmeliyiz. Ben Şimdiden Yeni Yerler Aramaya Başladım Bile.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız