Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ağu 14, 2009 1:07 pm Mesaj konusu:
ENDUROCU53 demiş ki:
yüreğinize sağlık kaan kardeşim güzel bir gezi muhteşem yorum ve yürekten gelen sesle anlatım . hepsi yerli yerinde güzel hatıralarla dönmeniz herkesi mutlu etmiştir .
herşey gönlünüzce olsun
slm ve saygılarımla
sedat ak
Abi çok teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bu kadar mutlu döndük. Halen o pidelerin tadı kaldı damdğımda.
pelletizer demiş ki:
Sevgili Kaan,ın bu isimde ki topiğini okumuştum çok ta güzeldi
tekrarı bile güzel, ellerinize sağlık nice keyifli gezilere. selamlar.
Sehven iki başlık açılmış o nedenle hatırlatmanız için çok teşekkür ederim.
Saygılar _________________
Tarih: Pzr Ağu 16, 2009 11:58 am Mesaj konusu:
ENDUROCU53 demiş ki:
yüreğinize sağlık kaan kardeşim güzel bir gezi muhteşem yorum ve yürekten gelen sesle anlatım . hepsi yerli yerinde güzel hatıralarla dönmeniz herkesi mutlu etmiştir .
herşey gönlünüzce olsun
slm ve saygılarımla
sedat ak
Saygı bizden Sedat abi,
Sana ve Rizeli tüm dorstlarımıza bize göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve hoşgörüden dolayı teşekkür ediyorum.
Sizlerin de her şey gönlünüzce olmasını dilerim.
Saygı ve sevgiyle, _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum''
Tarih: Pzr Ağu 16, 2009 8:18 pm Mesaj konusu:
sevgili Kaan öncelikle özgürlüğüne kavuşmana çok sevindim. vatana millete hayırlı uğurlu olsun. ikincisi yer harika dostluk harika gezi harika tebrik ederim. zaten bu dostlarla çole gitsen yinede çok güzel ggezi olurdu. kaldıki Artvin. Şinasi Halit ben de giecektik ama sel ve yağmurdan korktuk. Rotayı doğuya çevirdik.
İzmir güzel ama hakikaten insanı var eden dostlarıymış. Bunu bir kez daha anlamış bulunmaktayım. bayramda görüşmek üzere selamlar sevgiler _________________ Arda Ceylan
GAS GAS EC 125 Honda Transalp XL650 V
Tarih: Sal Ağu 18, 2009 10:00 am Mesaj konusu:
mac69 demiş ki:
sevgili Kaan öncelikle özgürlüğüne kavuşmana çok sevindim. vatana millete hayırlı uğurlu olsun. ikincisi yer harika dostluk harika gezi harika tebrik ederim. zaten bu dostlarla çole gitsen yinede çok güzel ggezi olurdu. kaldıki Artvin. Şinasi Halit ben de giecektik ama sel ve yağmurdan korktuk. Rotayı doğuya çevirdik.
İzmir güzel ama hakikaten insanı var eden dostlarıymış. Bunu bir kez daha anlamış bulunmaktayım. bayramda görüşmek üzere selamlar sevgiler
Dostum Arda ,
Öncelikle güzel yazın için teşekkür ederim. Sizlerin yokluğu hissedilir derecede bunu unutmayın. İkincisi ise Zaferin motora yaslanarak telefonda konuştuğu bir fotğraf var . Konuştuğu kiş sensin , ballandır ballandıra anlatıyordu vallahi bende belgelendireyim dedim.
Kendine iyi bak bayramda görüşürüz. _________________
Tarih: Sal Ağu 18, 2009 1:24 pm Mesaj konusu:
Topic ilk açıldığında resimlere bakmaktan kendimi alamadım inanın.
Hemen hepsi albümlük olmuş arşivinizde ömür boyu saklayacağınızdan hiç şüphem yok
Bugün cevap yazarım yarın cevap yazarım diyerek aradan 10 gün geçti
----------
Dostum harika bir atmosfer ve süper bir gezi çıkartmışsınız öncelikle tebrik ederim
Sel baskınları, heyelan ve doğal afetlerden sonra zamanlamanız mükemmel olmuş
Karadeniz'in tüm güzelliklerini ve Karadeniz insanının misafirperverliğini bir kez daha göstermiş oldunuz
Çok arzu etmeme rağmen bu geziye katılamadım maalesef
İsmail hocam şeytanın bacağını kırmış baksanıza yüzü nasıl gülüyor,
Zafer'imin AT'inde handycam gördüm çekimleri paylaşsanız da izlesek diyorum
Elinize ve yüreğinize sağlık, dostlara selam olsun... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız