Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
angel77 ------------------------

|
Tarih: Pts Ağu 03, 2009 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
goksinim gec kaldik yaa gec kaldim..
keske kimseyi dinlemeseydim ve su bulusmayi gerceklestirseydim..herkesi cok ozlemisti cunku..hepinizi andi biliyo musunuz..herkesi soyledi gecirdigimiz gunleri gezileri yemekleri hepsini andi..icinde vardi biliyorum aslinda..hastaligi cok kotu seyrediyordu cunku ve o yuzden surekli bizlerle olmak istiyordu..kimseyi dinlemiyordu hep disarida olup sohbet etmek istiyodu..yapamadim goksinim yaa icimde kaldi cok borclu hisediyorum kendimi simdi her gun gidiyorum mezarina bazen siyirip dalga geciyorum basinda yeni mekan yapmissin mehmet amca diye,bazen de kopup boguluyorum aglamaktan cok kotu biseymis yaaa..nasil atlaticam bilmiyorum..alisicaz elbette ama cok zama alicak ve cok zorlu olacak bazen kahve yaparken bi tane de fazladan yapiyorum cok severdi deyip O'nun adina da iciyorum,kafayi siyirdim galiba diye dusunuyorum bunlari yaparken ama hayir yaaa sadece cok ozluyorum O'nu o yuzden boyle sacmaliyorum...
cenazeye katilanlara cok tesekkurler..eminim farkindadir O da bi cok seyin ve umarim dualariniz kabul olur..mekani cennet olur INSALLAH .. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Arvasi3 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 03, 2009 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Yalovaya her gelişimde çocuklarımla yada yanlız mutlaka uğramadan geçmeyeceğim mekanlardan birisidir DOYUM.o mekanın özelliği ise rahmetli Mehmet abinin güzel insan olmasından başkada bir şey değildir.ölüm haberi mutlaka herkesi sarsar ama metanetli olmaktan başka yapacak elden ne gelirki.2005 mayısında bende babamı kaybedince sevgili çiğdem dünyanın sonunun geldiğini zannettim ama Allah insana sabır veriyor.ne diyebilirimki Allah herkese sabır ihsan etsin.Bence şimdi onun sadece duaya ihtiyacı var.bol bol dua edelim.toprağı bol olsun. _________________ Ben ne oralıyım nede buralıyım.
Diasporalıyım.
Ben aykırıyım Ben kırgınım.
Ben yorgun bir ABHAZYALIYIM |
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 03, 2009 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
allah mekanını cennet etsin, geride kalan ailesine ve tüm sevdiklerine allah sabır
versin... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|