Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
melih6153 Değerli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ağu 14, 2012 1:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
adını çok duyduğum ve Yunan adalarında gözünüze en çok çarpan modeli.
Almaya karar vermeden önce yedek parça ithalatçısı ile görüşün derim. ve bir parça listesi oluşturup temin süresi ve tutarlarını isteyin. gelecek cevap sizi tatmin edecek ise motorun kalbide sorunsuz ise, alınabilir. Görsel ve çevrimle yıpranan yürüyen aksam bir şekilde temin edilir ama kalbinde problem varsa onun dilinden anlayacak ustaya düşmedinizmi, kucağınızda motorla parça arar durursunuz...
hayırlısı olsun...
Triumph Yunanistanda bakkala giderken bile kullanılacak kadar çok ardından Ducati geliyor. Sadece kiralık motorlar çançinçon. Adamlar kesinlikle ucuz çin mallarına binmiyorlar. |
|
Başa dön |
|
|
melih6153 Değerli Üye
|
Tarih: Sal Ağu 14, 2012 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
adını çok duyduğum ve Yunan adalarında gözünüze en çok çarpan modeli.
Almaya karar vermeden önce yedek parça ithalatçısı ile görüşün derim. ve bir parça listesi oluşturup temin süresi ve tutarlarını isteyin. gelecek cevap sizi tatmin edecek ise motorun kalbide sorunsuz ise, alınabilir. Görsel ve çevrimle yıpranan yürüyen aksam bir şekilde temin edilir ama kalbinde problem varsa onun dilinden anlayacak ustaya düşmedinizmi, kucağınızda motorla parça arar durursunuz...
hayırlısı olsun...
Triumph Yunanistanda bakkala giderken bile kullanılacak kadar çok ardından Ducati geliyor. Sadece kiralık motorlar çançinçon. Adamlar kesinlikle ucuz çin mallarına binmiyorlar. |
VALLA EFENDIM MOTORU HAKKINDA BILGIM YOK AMA MOTOR GUZEL DUURYR 900 CC YAKITI BIRAZ FAZLA AMA RACİNG GİBİ MAKİNE ARAŞTIRDIM MİLLET COK SAGLAM FİLAN DİYOR. |
|
Başa dön |
|
|
Oxygen Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 29, 2004 Mesajlar: 166 Nerden: Beylikdüzü / İstanbul
|
Tarih: Prş Ağu 23, 2012 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben kullanıyorum aynı modeli ziyadesiyle menmunum... _________________ ismail Çiçek
Tiger 900 / CBF 150
Beylikdüzü / İSTANBUL
0532 640 38 45 |
|
Başa dön |
|
|
melih6153 Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 23, 2012 11:44 am Mesaj konusu: |
|
|