Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
rfzorcan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2011 11:29 am Mesaj konusu: Günübirlik Geziler (Neye Niyet, Neye Kısmet) |
|
|
Kaptanın Seyir Defteri
Yıldız Tarihi: 30 Temmuz 2011
Amacımız Kastamonu Valla Kanyonu. Daha önce Pınarbaşı'na şelaleyi görmeye gitmiştik ama kanyonu başka zamana ertelemiştik. İşte o zaman geldi diyerek çıktık yola. Saat 07:00
Ara yollardan, köylerden gidelim dedik doğal olarak. Ama heyhat, Boyalı'yı geçince hemen caanım köy yollarını suladıklarını farkettik, ama bu siyah bir su idi ve gittikçe tüm yolu kaplamaya başladı. Tahmin edeceğiniz üzere yolu ziftle ıslatmışlardı. Biz yavaş yavaş giderken yanımızdan 3 tane motordan oluşan bir grup geçti. Yaklaşık 3-5 km sonra bir köprüde mola vermişlerdi. Geri dönmemizi salık verdiler zira ileride tüm yolun asfalt makineleri ile kaplı olduğunu ve yoğun bir çalışma olabileceğini söylediler. Biz de bir bildikleri vardır deyip tırıs tırıs geri döndük.
Sadece gidiş 300-350 km arası idi ve geri dönerek yaklaşık 2-3 saat kaybetmiştik. Yine de normal yoldan gidelim desek bu defa da kanyon gezimiz sıkışacaktı. Biz de yine bir erteleme yaptık ve dönüş yolunda Kızılcahamam yolundan saptığımız herhalde onlarca karagölden biri olan Karagöl Jeositi'ne (kahverengi tabelalı) gittik ve (söylemesi ayıp) sucukları orada katlettik.
Tesissiz, tenha, yoldan geçerken farkedilmeyen, bol ağaçlı olduğu için de serin esintileri olan bir karagöl burası.
Gelirken topladığımız ziftlerin bir kısmı (ziftin pekini yemek bu olsa gerek)
Sucuklar ebediyete intikal etmişler
Biraz da serinleyelim
Arka çantanın bir başka kullanım alanı
Nereye gitmek istedik, nerelere gittik? Kötü mü oldu? Elbette hayır; amaç bir noktaya varmak olmadığı için, amaç yolda olmak olduğu için....
Aklıma şimdi Robert M. Pirsig'in Zen ve Motosiklet Bakım Sanatı (Değerler Üzerine Bir İnceleme) kitabı geldi. Okumayanlara naçizane önerim....  _________________ Honda XL200 (2009 - 2011) (Geçmiş)
Kawasaki KLR650 C (2011 - ....) (Şimdi) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2011 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Topiği görünce bir heyecan ile açtım..
Merak ettiğim ve benim de çok gitmek istediğim bir yer Valla Kanyonu
Zift mift diyerek kayış attınız ama bir daha olmasın
Bu kadar insanı merakta bırakmanın ne anlamı var canım dimi??!!
Gidiniz.. Görünüz... Paylaşınız... diyorum ben  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
rfzorcan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2011 12:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belki bu cumartesi Gökşin, bakalım daha senin topraktan ses seda yok ama  _________________ Honda XL200 (2009 - 2011) (Geçmiş)
Kawasaki KLR650 C (2011 - ....) (Şimdi) |
|
Başa dön |
|
 |
ugurcan77 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2011 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aha ben de diyordum cumartesi nereye gitsek,  _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)