Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Murat eğer motosiklet ile kaza yapıp ölürsem, sitelerde benim için başlık açılmasın,benim suçum dışında
bir sebebden ölürsem (bariyer vs.) peşini de bırakmayın diye vasiyet etmişti
Motosiklete gönül vermiş değerli arkadaşlar , Geçtiğimiz Cumartesi günü elim bir kazada kaybettiğimiz Murat Doğanay kardeşimiz için kaza yaptığı yerde protesto için , sesimizi duyurmak için, Murat'ın Vasiyeti için, Bariyer Terörü için, Bilinçsiz Kasap Sürücüler için, Dikkatsiz yeşil alan sulamaları için, Trafikte bizi'de Farketmeleri için TOPLANIYORUZ...
Hakan Ekşi Abimiz DHA, İHA CHA haber ajansları ile görüştü... Basın kameralarla basın açıklaması yapıcağımız yerde olacaklar ... Basına uygulamalı olarak bizi ölüme götüren Bariyer parçası , Bariyer direkleri, Çelik halat vb tehlikeleri göstericez.
Tüm Motosiklet Camiasını ve Klüpleri Bekliyorum Arkadaşlar... Çok net söylüyorum Biz tepkimizi ortaya koymassak bu gidişle birer birer yok olup gideceğiz.
15.08.2010 Pazar günü Saat : 14,00 'da Sahil Yolu Suadiye Otel otoparkında Toplanıyoruz... Konvoy Halinde Murat Kardeşimizin Kaza Yaptığı Yere Gidilecektir ...
En son Semihvarol55 tarafından Pts Ağu 09, 2010 2:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız