Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Mar 01, 2010 9:33 am Mesaj konusu:
Buluşuyormuyuz, nerde nasıl ne zaman...
Arkadaşlar buluşuyoruz demişsiniz, pürenli yaylası demişsiniz iyi güzel yapmışsınız ama...
Yazdığınız linke ayrıntılı bilgi için girdim ama sadece buluşulacak ve isteyen gelsin yazıyor. Anladığım kadarıyla siz daha önce bu yaylaya gittiniz ve nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz ama takdir edersiniz ki herkes bilmiyor. Biraz daha ayrıntı verirseniz daha iyi olur, en yakın market ne kadar uzak, çadırdan başka yakınlarda konaklama imkanı var mı, kamp bölgesine yakın bir su kaynağı var mı? v.s. gibi.
Eğer bu bilgileri verirseniz daha iyi olur yoksa sadece o facebook grubunun (17 kişinin) toplantısı olmaktan öteye geçemez gibi geldi
Amacım toplantıyı sabote etmek değil yanlış anlaşılmasın, bende uzun zamandır böyle bir toplantının hayalini kurmaktayım, bu buluşma fikri biraz daha gelişirse çok iyi olur bence...
Bi de yanılmıyorsam aynı tarihte marmaris motosiklet kulubünün festivali var, tarihler çakışmasa çok daha iyi olmazmı...
Bunlar benim nacizane fikirlerim, paylaştım... _________________ http://lntoftheotherworld.blogspot.com/
Buluşuyormuyuz, nerde nasıl ne zaman...
Arkadaşlar buluşuyoruz demişsiniz, pürenli yaylası demişsiniz iyi güzel yapmışsınız ama...
Yazdığınız linke ayrıntılı bilgi için girdim ama sadece buluşulacak ve isteyen gelsin yazıyor. Anladığım kadarıyla siz daha önce bu yaylaya gittiniz ve nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz ama takdir edersiniz ki herkes bilmiyor. Biraz daha ayrıntı verirseniz daha iyi olur, en yakın market ne kadar uzak, çadırdan başka yakınlarda konaklama imkanı var mı, kamp bölgesine yakın bir su kaynağı var mı? v.s. gibi.
Eğer bu bilgileri verirseniz daha iyi olur yoksa sadece o facebook grubunun (17 kişinin) toplantısı olmaktan öteye geçemez gibi geldi
Amacım toplantıyı sabote etmek değil yanlış anlaşılmasın, bende uzun zamandır böyle bir toplantının hayalini kurmaktayım, bu buluşma fikri biraz daha gelişirse çok iyi olur bence...
Bi de yanılmıyorsam aynı tarihte marmaris motosiklet kulubünün festivali var, tarihler çakışmasa çok daha iyi olmazmı...
Bunlar benim nacizane fikirlerim, paylaştım...
önerileriniz için teşekkür ederim.. verdiğim linkde ayrıntı, etkinlikler kısmında var. toplantının sabote edilmesi bizi üzer, birşey kaybettirmez. marmok festivaline denk geliyor evet. ama türkiyede o kadar çok grup var ki birine denk gelmemesi imkansıza yakın. yapıcı eleştirilerinizle bana destek olacağınıza inanıyor, kazasız belasız günler diliyorum... ...
En son puanter tarafından Pts Mar 01, 2010 10:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız