Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
efsane_tt600e Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 28, 2009 7:38 pm Mesaj konusu: YARDIM - Motorum çalındıktan sonra yaşadıklarım? |
|
|
motosikletim çalındı bulunduktan sonra bağlandı ve baya zaman geçti yeni çıkan kanuna göre ruhsat sahibi motosikleti alabiyormuş sadece,kaç ay oldu bulamadım ruhsat sahibini şiket el değiştirmiş falan şirket istanbulda ODAGRAF(smileodagraf)adında bir reklamçılık şirketi istanbul fındıklı/meclis-i mebusan cad. beyoğlu yazıyo adresi acaba bu şirketi gören bilen duyan varmı ?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Ekm 28, 2009 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
efsane_tt600e, dostum internette aradınmı şirketi.. yada bilinmeyen numaralardan veya vergi dairesi daha da abartayım ticaret odası (kayıtlı olduğu oda vardır ticaret odası yoksada)
ne bilim aklıma başka bişii gelmedi... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Ekm 28, 2009 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
birde buradan anlıyoruz ki makinayı satın aldıktan sonra hemen üzerimize almamız gerekiyor.. ya o şirkete haciz neym filan gelse.. altından çeker alırlar ve ağzını açamazsın...
saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
efsane_tt600e Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Ekm 29, 2009 12:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
motosikleti biz direk şirketten almadık abim motoru rahmetli sinan sofuoğlu ndan almış öle olunca da şirketi aradık ettik bi türlü işler yoluna girmedi...hiç olmazsa haciz gelse daha iyi şimdi üstüne bi de otopark ücreti biniyo... |
|
Başa dön |
|
|
Taklamakan Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 29, 2009 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ticaret odası ve resmi gazeteden şirket el mi değiştirmiş, kime geçmiş, hangi adreste hepsini öğrenebilirsin face'in dediği gibi. _________________ HONDA XL 650 V TATATATA / İstanbul - Şişli
emreboztekin@hotmail.com
505 933 94 55 |
|
Başa dön |
|
|
|
|