Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 8:24 am Mesaj konusu: CR250R yi sökünce böle oluyormus |
|
|
Arkadaslar babamla motorumun silindir ve pistonunu degistirelim dedik daha güzel performans versin diye ve internetten parçaları sipariş ettik geldikten sonra başladık işe ve motora taktık şimdi o ugrasılarımızdan birkaç görütü
Yeni silindir ve pistonu taktıgımız motoru motosikletin şasi sine oturtmaya ugrasıoruz.
Ogüzelim motordan eser kalmıyor parçaları çıkartınca =)
Motorun tüm parçalarını takmış babam ben dershanede iken eve geldim fotograf çekmeye başladılar.(dışarıda kar oldugu ve çok soguk oldugu için parçaları evin içinde degistirmek zorunda kaldık garaja kalorifer taktırsak iyi olucak galiba=) )
buda arkadan bir fotograf
Bu arada arkadaslar parçaları getirtigim site baya güzel bir site ve fiyatlarıda uygun istiyen olursa özel msj şeklinde yolluyabilirim sitenin adını.
Birde eger parça getircek olursanız adamlara mail atım faturayı 100usd altı gösterip gümrükte takılmamasını saglıyorlar.
Ardından orjinal faturayı posta ile yolluyorlar.[img][/img] |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 8:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana 20 yaşındaki halimi görüntüledin.Çok başarılı ve sıkı bir yarışçı ol,tüm camia olarak senin başarılarınla iftihar edelim.Unutma cesaret korkunun efendisi olmaktır,korkuyu yok etmek değil.Yarış kazanmak,arzu kararlılık ve ağır çalışmanın ürünüdür.İşler kötü gittiğinde bile asla vaz geçme genç kardeşim. _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
|
sekoucdal Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 12:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
kingOfTheExtrem, dostum sitenin adresini bana yollayabilirmisin
şimdiden teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
sufi_dreams Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
kingOfTheExtrem, ya aslında motoru bir tarafa bırakta sen böylesine güzel paylaşımlarda bulunduğun abanın asla değerini bilmemezlik etme.
ne güzel yaa süper bi muhabbet.ben babamı hiç tanımıyıorum bile... _________________ KAH ÇIKTIM BULUTLARA SEYREYLEDİM ALEMİ,
KAH İNDİM YER YÜZÜNE ALEM SEYREYLEDİ BENİ... |
|
Başa dön |
|
|
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
eet gerçekten babam benim için herşeyi yapıyor bende elimden geldiince iyi birisi olmaya çalışıyorum ona karşı karnemde derslerin hepsinin iyi olması yeterli onun için... İstedigim herşeyi alır yada paylasır |
|
Başa dön |
|
|
|
|