Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 09, 2007 2:20 am Mesaj konusu: Arayı çok uzattım arkadaslar özür dilerim |
|
|
Merhaba arkadaslar;
Uzun süredir neden pasif oldugumu merak edicek olursanız. Kampta bilgisayara NET baglatamadık ve oldukca uzun süre internetsiz kaldım. Ama simdi kısa bi süre için Ankaraya evime geldim ve hemen sizden özür dilemek istedim arkadaslar.
Bu süre içinde bi çok olay yasadım motorlu motorsuz. Birde haberim var arkadaslar bunu sizinle paylasmak istedim. Okumaya ukraynaya gidiyorum ve bu sebepten kızım CR yi satıyorum arkadaslar. =( Orada KTM 990 ADV almayı planlıyorum.
Sizden özür manasında bikaç foto paylasmak istedim umarım sıkılmazsınız içinde 2teker yok 2kanat var =)
Önce bir kalkıs fotografı ile başlayalım bu sıradada kısa bilgiler aktarıyım
Planör yerden 2sekilde yükselmekte birisi otovinc kalkısı dedigimiz kalkıs sizi ileriden bir vinc cekiyor ve ucurtma gibi ipin uzunluguna göre ipin 3te 1i kadar kaldırıyor. Digeri ise Romörk kalkısı; Bir ucak önde sizi yerde belirlediginizirtifaya kadar çekiyor bu fotograf Romörk kalkısı idi...
Ardından çok sakin düz bir uçuş esnasında çektigim fotografım ile devam ediyorum
Bu kadar sakinlik motorcu adama yeter planör yatıralım sol kanat ucu yeri sag kanat ucu gökyüzünü göstersin altımızda da kandilli köyü olsun
Hep soldan döncek digiliz birazda sagdan dönelim
Biraz yüksek G yesek nası olurum acaba
Hafif hafif G yi azaltalım
Tekrar düz ucusa gecelim ( telefonu camdan dısarı çıkartıp cektim)
Bunlar SZD50-3 Planörü ile yaptıklarım son kullandıgım alet ise IS29D2 süper bi yarışma planörü
.
Benden bu kadar arkadaslar umarım begenmissinizdir. Saat su anda 3.22 uyumalıyım yarın motocross a gitcem. Resimlerini mutlaka koyarım. Umarım arayı bi daha bu kadar uzatmıcam... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 09, 2007 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
hangi bölümü okucaksın orda? _________________
|
|
Başa dön |
|
|
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 09, 2007 7:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uçak mühendisligi |
|
Başa dön |
|
|
Sahinoz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 09, 2007 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
G yeyip kendine gelmişsin, resimler güzel, planör de güzel, üstündeki t-shirt de güzel
Baya uzun bi ara olmuştu iyi oldu uğradığın.. |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pts Eyl 10, 2007 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Siteden uzak kalmışsın ama hiç boş durmamışsın kingOfTheExtrem
Özgürlük budur _________________ Gökşin Y.KIVANÇ