Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hllbrhmky Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 08, 2007 2:30 pm Mesaj konusu: f650gs kullanıcılarından yardım ricası |
|
|
benım boym 187cm f650gs almayı planlıyorum..fakat forumlarda f650gs'in alcak selesinin oldugu bahsediliyor ve bu bir avaantaj gibi sunuluyor..
ben bu boyla rahat kullanabilrimiyim .. uzun yollarda sıkıntımı yasarım yoksa , selesi alcak olldugu için..
uzun boylu olupta f650gs kullananların onerılerını beklıyorum.. _________________ kendi buyruguna uymayan, emir altına girer..hayatın gidişi bunu soyler.. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
DuroRider Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 03, 2007 Mesajlar: 127 Nerden: İstanbul/Suadiye
|
Tarih: Prş Ağu 09, 2007 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
187 cm boy F650 için uygun diye düşünüyorum.
En kötü ihtimalle Touratech'in yüksek selesi kullanılabilir.
Aşağıda sırasıyla Alçak ,Normal ve Yüksek selesinin fotoğrafları var.
|
|
hakanz Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Ağu 09, 2007 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
192 boyla ben F650 CS mi rahat rahatlıkla, keyifle ve uyuşmadan kullanıyorum. GS CS den daha yüksek olduğuna göre kanımca sorun yaşamazsınız.
Yazılanlardan ziyade kendiniz deneyin, 155 boyundakine göre yüksek olan bir model 210 luk birine göre alçaktır.
Kime ve neye göre alçak yada yüksek yerine bence oturun selesine kendiniz karar verin, sonuçta keyfini sürecek olan sizsiniz. Ayrıca DuroRider'in çeşitli sele önerileride göz önüne alınabilir.
Kazasız Sürüşler _________________ F650 CS Scarver |
|
Başa dön |
|
|
hllbrhmky Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ağu 10, 2007 3:52 am Mesaj konusu: |
|
|
tesekkurler duro ... resımler cok can alıcı olmus....
hakan sana katılıyorum denemek lazım ama benım etrafımda hıc f650 yokkı...deneme surusu yapılan yerlerede cok uzak kalıyorum...
ben onu uzaktan gordum asık oldum, sahıb olmalıyım dedım
sonrası tamamen sanal ortamda gelstı... resımlerını gordukce kendımden gectım.
artık cok az kaldı sabırsızlıkla o anı beklıyorum..
ama aklıma bazen boyle abuk-sabuk seyler gelıyor işte..... _________________ kendi buyruguna uymayan, emir altına girer..hayatın gidişi bunu soyler.. |
|
Başa dön |
|
|
muratz Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ağu 13, 2007 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
F650 GS in dakar modeli uzun boylu sürücüleri sanıyorum tatmin eder.çünkü standart sele yüksekliği 0.78 iken dakar modelinin sele yüksekliği 0.87cm dir bu yükseklikte sanırım sizin işinizi görür.Keyifli sürüşler. |
|
Başa dön |
|
|
|
|