Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
motoaslanko Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 3:11 pm Mesaj konusu: Lastik üzerindeki Tarihin okunması |
|
|
Selam arkadaşlar Ben Antalya Kemer de motosiklet kiraya veriyorum lastiklerle de bayagı haşir neşir vaziyetteyiz şu günlerde Duro marka lastikler kullanıyoruz bizler dagda kullandıgımız için 5000 km olmadan degiştiriyoruz senede belki yüz civarında çeşitli markada lastikler alıpullanıyoruz.
Geçenlerde iyi marka bir lastik alan arkadaşımıza 2001 model bir lastik vermişler. Lastik ilk bakışta yeni sıfır bir lastik fakat ben baktıgımda lastigin 2001 model oldugunu gördüm. Firmayı kötülemiyoru iyi saklanan bir iki yıllık bir lastik kullanılabilir fakat 110 € aldınmıda insan yeni hamur bir lastik ister.
Yeni lastik alacak olan arkadaşlarımızın bunu dikkate almasını rica ederim. Lastigin yanaklarında model ve tip ve isminin olgu bölümlerde elips şeklinde ( ) bu aralık kadar bir sayı kabartması var. sayılarda birbirine bitişik örnek olarak 02596 bu sayılar 025 haftayı 96 da yılı belirtiyor. Bilginiz olsun |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ssaygl Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlarımız için güzel bir yönlendirme yapmışsınız ,eminim faydalı olacaktır gözlerini dört açacaktırlar. belkide kimileri bir şekilde kandırılmışlardırda bilinmez. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
ugur_karakas Tecrübeli Üye
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 220 Nerden: Bandirma/Balikesir
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler dostum güzel bir tiyo verdin bize.
Selamlar _________________ Bandirma |
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten sağlam bilgi.. Çok teşekkürler. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben yeni duro aldım.
3 gün sonra dişleri parçalandı çogu koptu.... geri gidip gösterdim. yenisini getirtiriz dediler
hala bekliyom
3 hafta oldu
lastik 97 yılınınmış.. beklemekten kauçuğu bitmiş |
|
Başa dön |
|
|
|
|