Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tittytwister Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Tem 23, 2006 9:46 pm Mesaj konusu: motorumu satıyorum |
|
|
Arkadaşlar çok sevdiğim motorum turuncu devrim yapmak için (ktm 620 rally )almak için satılığa çıkartıyorum eğer ktm ben satmadan önce satılırsa bu topici değiştiricem fiyatı 6500 ytl dir özellikleri aşağıdadır resimler 3 hafta önceye aittir TEL: 05334892397 agurgun@yahoo.com
YENİ lastikler prelli mt90/dişli takozu/yağ/yağ filtresi/ön amortisör keçesi ve yağı/devir saati teli/arka fren balata/
hidrolik/ön arka tekerlek rulmanları/debriyaj çubugu rulman keçesi/debriyaj balataları 10000 km önce/yağ ve su devirdayim
keçesi yakın zamanda yapılan önemli bakımlarıdır ayrıca sis lambası/otomatik zincir yağlayıcı/touring cam/ing.tamir kitabı
vardır 20000 den bu yana yapılan bakım listesi yeni sahibine verilecektir
_________________ KTM 690 Enduro |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
okantezer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 24, 2006 8:15 am Mesaj konusu: |
|
|
aaa? nerden çıktı yaw??
Bu motora bende kefilim walla... Düşünen kaçırmasın derim... |
|
Başa dön |
|
|
tittytwister Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 24, 2006 8:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Ktm yi görene kadar hiç niyetim yoktu okan sahibi takas istemedi doğal olarak adventure kasa makina fiyatıda benimkiyle aynı bakalım ... _________________ KTM 690 Enduro |
|
Başa dön |
|
|
ruler Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 24, 2006 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
walla ben de kefilim yukarıda yazanlar yalandır ) bir vidasını bile değiştirmemiştir )) yok yok kızı gibi baktı adam bir ses gelse onun parcayı bulup değiştirdi yanii anlıcanız kız gibi motor alana hayırlı uğurlu olsun derim. |
|
Başa dön |
|
|
okantezer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 24, 2006 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
iyimiş walla:D Sanada, senin kızı alana da hayırlar olsun. Yani umarım diğeri satılmadan alan alır da herkes muradına erer |
|
Başa dön |
|
|
|
|