Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
xl200 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Mar 05, 2005 1:02 pm Mesaj konusu: Uyumayin Millet Hadi Bakalim |
|
|
Bakalim biraz dimi fotolara nuri unuttunuz olum hadi bakin bakalim
50 cc Junior KTM
Insan Motoru Degil Yavvv
Bende Bundan Istiyorum
En son xl200 tarafından Cmt Mar 05, 2005 4:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Mar 05, 2005 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yakışır sana kardeşim benim. _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
TriumphU Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Mar 05, 2005 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla ne yalan söyleyeyim bir kaç ay öncesine kadar KTM'ler hakkında "ne tipsiz motor ya bunlar" şeklinde bir düşüncem vardı, ama insan ne oldum dememeli; son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı bu portakallar. Dün hava iyiydi, bir kaçamak yaptım ve Demaks'ta 950 Adventure'u biraz yakından inceledim. AT'ım ile aramda sıkı bir bağ var ama bu 950 ile de duygusal bir şeyler başladı sanki. Gerçi Africa ile de tanışalı daha 6 ay oldu ve uzun bir süre bunun üzerine başka motor almaya gerek yok herhalde diye düşünüyorum hala ya, hadi hayırlısı. Neyse şimdilik bir harekete kalkışacak durumum yok, hele bir de R1200GS Adventure'ı görelim bakalım.
Bir de şu 50'lik mini KTM'ye hasta oldum. Bu sene olmasa da seneye bizim oğlana bir tane almak lazım bundan. _________________ Utku "Triumph" Hamarat'70
Honda XRV750 Africa Twin'01 - Şeytan |
|
Başa dön |
|
|
driver16 Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Mar 06, 2005 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
eh ibo ALLAH senin iyiliğinimi versin cezanımı versin bilmiyorum yani biz burada KeTeMe KeTeMe diye sayıklarken sen daha üstüne git boy boy foto koy zaten gecen pazar günüden beri gözüme uyku girmiyor cok kötü aşı tuttu valla ne meret sey su KTM adamın aklını alıyor, çocugun olmasını bekliyodum ama insanda hal bırakmadın yani ben şimdiden arastırmaya basladım sitedeki arkadaslarda yardım ederse elele verir bitane sana bitane bana buluruz haydi hakkımızda hayırlısı (ha bu arada yengeden izin almayı unutma ben yolunu yapmaya basladım bile)
Haydi arkadaslar yardıma HELP!!!HELP!! (n_roll_2) _________________ SÜLEYMAN N.VEYİSOĞLU |
|
Başa dön |
|
|
driver16 Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Mar 06, 2005 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bendende 3-5 foto aşkımız belli olsun
Hadi kolay gelsin _________________ SÜLEYMAN N.VEYİSOĞLU |
|