Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ozgurbo Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ksm 24, 2013 8:18 pm Mesaj konusu: Yamaha Tenere XT660Z almak istiyorum. Acil bilgi. |
|
|
Mrb. Arkadaşlar. Yamaha Tenere XT660Z almayı düşünüyorum. Şu anda yamaha xmax 250 kullanıcısıyım. Tenere hakkında, kullanıcı arkadaşlardan olumlu ve olumsuz görüşleri hakkında bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
kenanakyol Değerli Üye
|
Tarih: Pts Ksm 25, 2013 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba ozgurbo, tenere için bilgiyi erdem_35'ten alabilirsin sanırım, ayrıca motosiklet hakkında ayrıntılı bir şekilde hazırlamış olduğu bir sayfası var onunda sana çok faydası olacaktır.
http://tenerext660z.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Sal Ksm 26, 2013 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoşgeldin ozgurbo,
Tenere hakkında bilgi almadan önce kendinizi kısaca bir tanıtsaydınız daha güzel olmazmıydı?
Nerde oturursun, ne iş yaparsın, yaş kaç, hatta isminiz nedir vs gibi...
Yoksa Tenere hakkında bilgi alıp hemen kaçıcakmısın?
kenanakyol 'un dediği gibi Tenere hakkında detaylı bilgi istiyorsan Erdem'in bloğunu mutlaka ziyaret etmelisin..
Kendisi İzmir'de oturur ve eğer yakınsanız yüz yüze de görüşebilir fikir alışverişinde bulunabilirsiniz
İyi forumlar... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
erdem_35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 27, 2013 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
ozgurbo hoşgeldin, TA6B iyi demiş seni tanıyalım. Nasılsa tenere stoklarda yok 2.el alıcam dersen o ayrı. Nerede ne amaçlı kullanmayı planlıyorsun, boy vs konularını anlatırsan sana uygun kullanıcı fikirlerimizi paylaşırız, görüşmek üzere. |
|
Başa dön |
|
|
ozgurbo Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Ksm 30, 2013 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
mrb. ismim Özgür. yamaha xmax kullanıcısıyım. yaş 32. boy 1,80 kilo 87. balıkesirde oturuyorum. enduro motorsikletlerin uzun yolda daha rahat olması, tenerenin BMW lere göre fiyatının makul olması, tek silindir yakıt ekonomisi, offroad sürüşlere uygun olması, kendini kanıtlamış bi model olması sebebi ile tenerede karar kıldım. Fakat üstadlar tenerenin 2. el satışının zor olacağını, tek silindir olması sebebi ile asfalt yolda titreşime maruz kalacağımı beyan ederek moralimi bozdular tenerenin özellikle 120-130 km hızlarda asfalt yolda performansını mrk ediyorum. söylendiği gibi titreşim varmıdır? ben hem uzun yolda, hem toprak yolda kullanılacak bi makine arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
|
|