Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
melih24 Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Eyl 24, 2004 6:46 pm Mesaj konusu: ktm honda kawa... acaba hangisi? |
|
|
biliyorum motocrossla ilgilenmek bile delilik katsayısını epey kabartır ama napıım bende boyle seviyorum... abiler ben;
honda crf 450r
ktm 450 racing
kawasaki kx 250f
sizce bu makinalardan hangisini almalı
benim tecrübem:klr 650 ve kx 250 de var yani beni motocrosscu olarak görebilirsiniz
ben bu makinaları dağda tepede kullancam
birazda şehir içinde. (sabahlrı tabiiki far yok)
size bi sorum daha var ben tamam biliyorum bunlar uzun yol motoru degil ama günübirlik gezi kacamaklarında yoplam 200 km falan yapsak bunlara bişey olur mu acep?ben bunu cok merak ediyorum yani üstün tecrübelerinize dayanarak bana bi yol gösterir misiniz?
simdiden tesskurler
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Special Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Eyl 24, 2004 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba bende cr250 var ve ktm ve kawasaki deneme imkanım olmadı hiç o konuda yorum yapamıcam ama honda kalitesi ve görünümüyle çok iyi makine CRf450 fiyatlarını bilmiyorum ne durumda ancak araştırmak lazım. Honda kros motorlarında hafif alaşım şasiyi kullanmaya çalışanların öncüsüdür.bu konuda internetden araştırma yapabilirsin melih. dağda tepede ve yolda seni tatmin eder heralde ama şehir içi trafiginde hepsi rahatsız çünkü rahat ve stabil bir kullanımı yok. normal endurolar ve touring motorlar gibi haz alamazsın. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum Eyl 24, 2004 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam Melih,
KTM ve Kawa ile ilgili bilgilere bakamadım ama CRF450 R için aşağıya bir göz at istersen. En azından sana bir fikir verebilir ne dersin?
_________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 25, 2004 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu nasıl bir makinedir ya
Sıvo soğutma, 55.8BG, 953 cm yükseklik , 100kg.
Kafayı yiyecem şimdi, yine kross damarım tuttu iyimi ?
Murat abi neredesiiiiiiiin ??? _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
|
|