Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet benim cafe satılıktı. Bugün bir arkadaş geldi kapora verdi, cuma günü satış yapıp cafe yi yeni sahibine uğurlayacağız kısmetse _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlısı olsun her ikiniz içinde inşallah. |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Nis 03, 2013 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Sarı BMW'yi dün gördük , oldukça düzgün temiz ve bakımlı bir makina. vakit ayırıp görmenizde fayda var derim.
Suzeko, hadi hayırlısı demek ki daha iyisini yapacaksın ~
alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullansın... |
|
Başa dön |
|
|
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Nis 03, 2013 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Suzeko ve turkizmir, çok teşekkür ederim. Rıdvan Bey ile az önce görüştüm sizinde söylediğiniz gibi motosiklet çok temizmiş. Bende listemde ilk sıraya aldım motosikleti Uzak olmasam atlar gider bakarım hemen motora
Arkadaşlar Rıdvan Bey sağolsun motosikletin fotolarını gönderdi bana. İlgisi için buradan teşekkür ediyorum kendisine. Yalnız motosiklet 2004 model bilgisini verdi ancak fotolarda motorun BMW yazan yerin orada 2 spark (yani çift buji) yazısını göremedim. Dolayısıyla bu tek bujili mi oluyor acaba? Bilgisi olan var mı? |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Çrş Nis 03, 2013 12:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Teşekkür ederim.
Sevgili Türkizmir ve oyucal hayırlısı diyorum. bakalım en kısa sürede "ENDURO" bir makine ile devam edicez inşallah _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
|
|