Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Dec 02, 2009 Mesajlar: 703 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Prş Tem 11, 2013 4:36 pm Mesaj konusu:
Güle güle kullan, benim de çok sevdiğim bir makine... Arazide iyi olduğu ortada, özellikle yol performansı konusundaki fikirlerini bekliyoruz. _________________ TA '07 (Anya)
Kayıt: Nov 26, 2010 Mesajlar: 143 Nerden: Bornova-İZMİR OFFLINE
Tarih: Cum Tem 12, 2013 8:53 am Mesaj konusu:
hayırlı olsun kardeşim, keşke beyaz rengi olaymış. ilerde bende alabilirim inşallah.
bencede ön çamurluk yüksek olunca daha bir yakışıklı oluyor; hem sen kışın çamura giren adamsın, alçak çamurluğa çamur taş dolar patlatırsın sen onu _________________ CRF250L
Kawasaki KLR650 satıldı
KUBA cross250 satıldı
SKYGO cross200 satıldı
MONDİAL chopper250 satıldı
Tarih: Pzr Tem 14, 2013 8:59 pm Mesaj konusu:
Teşekkürler arkadaşlar, bakalım ufak tefek aksesuarlar yaptık , aksilik olmaz ise uzun yoldan ( 2014 moğalistan ) önce 20 gün 6000 km yola her türlü testi yapmış olacağım. Dönüşte ayrıntılı olarak size aktaracağım.
Hayırlı uğurlu olsun Erdem . Tekerin hep düz bassın inş. Bende çok seviyorum görünüşünü ama atrçım için biraz sıkıntılı TA daki konforu vermez sanırım.
benim de F650GS sonrasında baktığım modellerden ama karar veremiyorum bir türlü
R1200GS veya süper tenere diyorum bir gün ama biraz araziye girip çıkınca yok ya buralara ağır motorla girilmez deyip motorumu daha bir sevmeye başlıyorum
özellikle haftasonu döndüğümüz doğu turunda divriği kemaliye taşyol ve nemrut krater gölüne tırmanıp göl kıyısına kadar volkanik kumda gidince hafif motorun güzelliğini anladım, bu açıdan artçınla birlikte yapacağın seyahatin teknik ve konfor kısmını merak ediyorum
yakıt konusuna gelince sanırım TA baya bir yakıyor, geçen gün bir gezi raporunda okumuşrum, yanlış hatırlamıyorsam, artçılı, ama yan çanta yok, tamamen asfalt ağırlıklı olarak 2605 km de 758 tl lik benzin diyordu ki, biz F650gs ile 3250 km de 595 tl lik benzin taktık ve fur yançantalı, artçılı ve oldukça dağ yollarına ve araziye de girdiğimiz halde, 100 km de 3,61 lt olmuştu.
titreşim konusuna takılmıyorum çok ama yinede değerlendirmenizi merak ediyorum, genelde 100 km/sa sürat ile seyredip, 100 km de bir mola veriyoruz. daha uzun sürüşte konsantrasyoum kayboluyor
güle güle kullanın bir kez dah , ve ayrıca moğolistan konusunda biraz daha detay mümkün mü ve yol arkadaşı düşünüyormusunuz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız