Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Sal Şub 05, 2013 6:43 am Mesaj konusu:
Benim hesabimla, kabaca, on karenajlar, orta sehpa, elcik, sinyal,kuyruk, lastik, depo tamir, tripmetre dugmeleri filan toplam 2500tl falan yer. Eger motor ve sasi saglamsa, cok iyi fiyata almam gerekiyor yani. Tamamen alacagim fiyata bagli degip degmeyecegi. Bu motoru neden dusunuyorsun derseniz, ben de acemiyim zaten. Motordaki sorun olan her yeri ben de kirabilirim. Kisacasi acil olmayan tamirler icin 6 ay beklesem kendi kiracagim parcalardan tasarruf ederim.
Tarih: Sal Şub 05, 2013 10:07 pm Mesaj konusu:
turkizmir demiş ki:
Aklın Yolu Bir
Acemi nalbant Gevur Eşşeğinde öğrenirmiş, nal çakmasını
Eh iste, biraz oyle oluyor. Ama benimki daha cok el esegini alip da nal cakmak
Butce dar olunca sinegin yagini hesapliyorum. Uc kurus ucuza gelmesi icin onemsiz hasarlari goze aliyorum ki adam gibi bir motora bineyim. Hemen de satmayayim.
Tarih: Sal Şub 19, 2013 6:41 am Mesaj konusu:
Merhaba arkadaslar. Transalp ten vazgecmistim, ilan pasif o,mus. Pegaso ya nihayet baktim ama durumu kotu. Beni ugrastirir. İlgilenen varsa dikkat etsin, baya sorunu var.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız