Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Oct 22, 2004 Mesajlar: 502 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Sal May 31, 2005 12:40 pm Mesaj konusu: KTM'i Sattim EN500 Aldim...
Evet arkadaslar fazla soze ne hacet anladimki enduro bana gore degil haftada belki ayda bir kere çamura girip stres atmaktansa her aksam is cikisi camurlanmadan gezmek daha mantikli gibi geldi.
Iste yeni motorum EN500
Belki bu yazi buraya acilmamaliydi ama sevincimi sizlerle paylasmak istedim.
Tarih: Sal May 31, 2005 12:51 pm Mesaj konusu:
külliyen yalan alışmış kudurmuştan beterdir adama toprak degdimi bırakamaz kesin gene bi plan vardır .biyeremi gidecende şimdiden yol mu yapıyoruz acaba!!!!! inanmayın arkadaşlar. birileri sarıyor gene DİKKAT _________________ SÜLEYMAN N.VEYİSOĞLU
Tarih: Sal May 31, 2005 1:13 pm Mesaj konusu:
Ne kıskanıyonuz olum güzele ne yakışmaz ki
Helalsın babacım gel bi öpücem seni
Artık gözlükleri çeker tin tin gezersin
Bandananı kargoylamı yolliim yoksa senmi gelir alırsın _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız