Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 8:24 pm Mesaj konusu: BMW F 650 GS yada Dakar Arıyorum |
|
|
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıktanda anlaşılacağı üzere BMW F 650 GS yada Dakar arıyorum. Sahibindendeki bir çok ilanı inceledim. Sizin bu ilanlardaki motosikletlerden bildiğiniz ya da referans verebileceğiniz motosiklet varsa görüşlerinizi duymaktan memnuniyet duyarım. Ya da motosikletini satmak isteyen arkadaşlar olursa görüşmek isterim.
Model olarak 2004 ve üzeri olması öncelikli tercihim, temiz ve bakımları aksatılmadan yapılmışsa çok fazla km takıntım yoktur.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm, benim komşuda birtane var. 2005 yada 2006 olması lazım sarı gri, hepco 3 çantalı. satıp harley almak istiyor. motoru satılsın diye Ege motor Manisa Rıdvan ustaya bırakmış. numarası 05323306857. kazasız bakımlı bir motor. Tavsiye ederim. İlanı da yok. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Sarı-gri renk yanlış bilmiyorsam sadece 2003 modellerde vardı ama yanılıyor olabilirim (ilanlardan edindiğim bilgidir).
Yarın müsait olursa arkadaşınızı arayacağım. Kendisinden detaylı bilgi alırım sanırım.
Teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Modeli konusunda emin değilim. Fakat motor gerçekten temiz ve bakımlı. Aramanızda yarar var. Endurocu.com dan Erkan dan öğrendim derseniz daha ayrıntılı bilgi verirler _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Sal Nis 02, 2013 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdır Erkan hocam yarın fırsat bulunca arayacağım kendisini. Sizinde cafe racer motosikletiniz satılıktı diye hatırlıyorum siz ne yaptınız satmadınız sanırım halen? |
|
Başa dön |
|
|
|
|