Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aspex Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2013 9:05 am Mesaj konusu: eldiven... |
|
|
asıl bisikletçi eldiveni ama ben motordada kullanıyorum oldukca rahat...
dünya markası monster enrgy outdoor spor eldiven...
malzeme:Antiskid nefes alır kumaştan imal edilmiştir.
% 45 Synthetlc Deri% 35 Polyester% 10 neopren kauçuk% 5 Naylon% 15 PVC Kauçuk
1 adet fiyat:25 TL
L ve XL boyları mevcuttur.resim ekleyemedim...ama ilan ve resimler burda var..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-siradisi-sporlar-monster-eldiven-113834363/detay _________________ Tarık YILDIRIM
Yamaha XT 600
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
Merkez / ORDU
0533 324 97 42 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2013 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Ellerini sevmiyormusun
ne koruma var, ne düşmeye karşı dirençli bir malzemeden örülmüş...
çok yanlış bir tercih...
bisikletten düşmekle motordan düşmek arasında dünyalar kadar fark var
Eliniz bu kadar ucuz değil inanın...
hele ki DOKU KAYBINA UĞRARSANIZ, tamiri dönüşü mümkün değil....
Siz siz olun Avuç ayalarında çift katmanlı kevlar iplikle dikilmiş, el üzerinde tarak kemiğini, parmaklarınızı tek tek koruyan, mümkünse bileğinizi saran ve kalın amerikan fermuarlı deri, kevlar kumaştan imal edilmiş eldivenleri tercih edin...
Ayrıca bu eldivenleri uzun süre kullandınız ""hadi düşmediniz!!!"" diyelim...
Bu seferde ROMATİZMA belasıyla uğraşacaksınız ve ileriki yaşlarınızda parmaklarınız yamulacak kitlenecek...
Motorda her zaman söyleriz, Hayatınız UCUZ ve Motosiklet için UYGUN OLMAYAN malzemeden daha PAHALI... |
|
Başa dön |
|
|
aspex Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2013 11:56 am Mesaj konusu: |
|
|
haklısınız ...ama şehir içi kısa mesafelerde pratık oluyor bu tür eldivenler. |
|
Başa dön |
|
|
esved Değerli Üye
Kayıt: Apr 23, 2011 Mesajlar: 82 Nerden: İstanbul - Nişantaşı
|
Tarih: Prş Şub 07, 2013 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir, in dediklerine tamamen katılmak ile birlikte, bu eldivenlerin motokross için kullanılabileceğini düşünmekteyim... |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2013 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
esved önce teşekkür ederim ama sonrada yapma yapma derim ...
Motokros diyorsun kayaların taşların içinde bu eldivenlerle düştün mü bileğini parmaklarını kırarsın.
fuffff gitti güzelim eller diyorum bende...
Değerli arkadaşlarım benim, hepiniz çok özel insanlarısınız ve canınızı uzuvlarınızı hiçe saymayın. Çünkü Motosiklet kullanıyorsunuz. Lütfen bisiklet kaykay için üretilmiş donanımları bırakın bisikletçiler kullansınlar...
araştırdım arkadaşlar bu konu üzerinde yazılmış yazıları değil ama Türkiye üzerinde tutulmuş bir istatik buldum.
Sonuçlar akıllara zarar.
Okuyalım, Okuyalım, Okuyalım, Okuyalım....UNUTMAYALIM
• Kask, korumalı eldiven pantolon, bot, mont kullanma oranı, yetersiz eğitim seviyesine sahip, düşük öğrenim düzeyi olan kişiler ile genç motorsikletçilerde sıcak günlerde yada kısa mesafeli sürüşlerde çok az olmaktadır.
• Kask giymekten dolayı, kazaya sebep olabilecek bir trafik ikaz sesi duyulmaması, görüşün kısıtlanması, dikkatin dağılması vb nedene rastlanmamıştır
• Sürücü için Sürüş becerisine ilişkin dikkatin kaybolması, motorsiklet kazalarının tümünün ortak nedenidir.
• motorsikletle çarpışan araç sürücülerini, diğer kazalara karışan araç sürücülerinden ayıran çok farklı özellikler olmamakla beraber, çoğunlukla yaşları 20-29 arasındadır. Yaşı 69’dan büyük çok az sürücü vardır. Ayrıca bu sürücüler çoğunlukla motorsiklete alışık değillerdir.
son madde de ki cümleye dikkat edin ve aklınıza kazıyın. Neden görünmüyoruz diye düşünüp haklılığınızı aramak yerine SİZ GÖRÜN. Çünkü bu ülkede hiç bir şey doğru yürümüyor.
Ve son kelimelerim her zaman ki kelimelerim olsun...
*UCUZ ve YETERSİZ DONANIM, YEDEK PARÇASI OLMAYAN BEDEN DONANIMINIZI KORUMAZ...
ama yinede SİZ BİLİRSİNİZ, vücut sizin |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|