Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 291 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Ekm 07, 2007 10:43 am Mesaj konusu:
Süleyman Memnun amcamızla konuştum, piste yıllık üyeliği 700$'a yaparız dedi ekipmanları ve eğitimleri onlardan aldığım için, normalde 1400$ baya ciddi bi indirim olmuş oldu yani..
Motostyle.org'dan komple üstündeki tüm parçalarıyla beraber full gidon alıcam, yani Zap OX gidon, gaz kolu, komple fren ve debriyaj kolu, kill-switch, elcikler, elcik koruma, Boyesen Flexgrip sol kol. Yani son kalite bi gidon olacak, bunu sonra alacağım motora takıcam ölü yatırım olmayacak.
Sonra fren balataları, egzoz yünü, hava filtresi, vites kolu alıcam, yani kumanda panellerinde yenilik yapıyorum benim haşır neşir olacağım yerlerde.
Bi de fiyat aldım komple Skyteam grenajları ve selesi 240YTL'ye geliyorumuş, büyük ihtimalle onları da alıcam. Yani baya baya adam etmiş olucam motoru, bunları bayram dönüşünde yapıcam zaten memlekete gidiyormuşuz bayramda. Gelince hem yenilik yapıp hem de piste atıcam motoru süper olacak inş.. Olduğu zaman resim yollarım tabi ki
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 291 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Cmt Ekm 27, 2007 7:26 pm Mesaj konusu:
Bugün motoru tuttuğum gibi Hezarfen'e attım Şimdi sırada yapılacak yenilikler var, motostyle'dan bu haftaiçi sipariş edeceğim, herlade haftaya cumartesi de takarım, bikaç da ayar yapınca motor öğrenmek için güzel birşey olacak, çok eksiği olsa da ne de olsa 2700YTL'ye aldığım alet, mükemmellik beklemek saçma olur..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız