Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Güle güle bin. Motosiklet neredeyse olabilecek bütün aksesuarlarla donanmış.
Polis motoru olarak gördüğüm 2000 senesinden beri Tiger'a aşığım. Seçeneklerin arasında olmasına sevindim. Aslında 2000 model 7500 YTL'ye bir Tiger vardı.
Seçeneklerin arasında olmasına sevindim. Aslında 2000 model 7500 YTL'ye bir Tiger vardı.
Arkadaşım o makinayla da bayaa ilgilendim. 7500 isteyen arkadaşla konuştum. Sonra almakisteyip de vazgeçen bir arkadaşla daha konuştum.Motoru açılmış ve biçok parçası eksikmiş. Bide ruhsatta problem varmış. O nedenle bende yaklaşmadım pek. Zaten 2000model tiger ın ederi daha fazla. Ankarada bir tane var, yine 2000 model ve 103 hp olan versiyon oda 10000 istiyo. 7 - 7,5 a ancak 98 model falan alınabiliyor ki bence o kasa çok daha heybetli
2000 ve sonraki kasalar için girly tiger deniyomuş bide
Bu arada 7,5luk tiger da polisten çıkmaymış, yane 2000de gördüğün aynı tiger olabilir _________________ Okan TEZER İstanbul/Moda 0Rh+
KTM 950 Adventure
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız