Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Mar 15, 2013 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zaten gaza geldim tam aliyordum pegasoyu son anda tesadufen olan biseyle ustaya gostermek geldi aklima. Son anda direkten donduk. Simdi freewind bakacagim. Cok daha yakisikli makina hemde. Hemde japon |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Mar 18, 2013 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gökşin abi, bu motor beni aşar. bu gün başka bir freewind baktım istanbul'da. diğer başlıkta yazmıştım zaten. işi var baya. zaten ilk motorum olacak, çok sıkıntıyla uğraşamayacağım. bu gün türkizmir de yurtdışından döndü. izmir'e geçmeden 2-3 saat beraber zaman geçirdik. onunla da konuştuk. fuarda mondial den fiyat almıştım. yarın arayacağım, hala aynı fiyat geçerli olursa bi tane xtreme alacağım, bitireceğim bu işi. evim zaten ormana yakın. offroad a vururum artık. büyük motora da param olunca binerim. yardım ve ilginiz için de hepinize teşekkür ediyorum...
bakalım, belki yarından itibaren motoru olan biri olarak muhabbete girerim artık inşallah |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pts Mar 18, 2013 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlısı olsun kardeşim
Motosiklet bu... bugün alınır yarın satılır, imkanların neye yetiyorsa onu değerlendir
Büyük yada küçük olması önemli değil önemli olan bu aşkı yaşamak
Sonuçta hepsi aynı rüzgarı hissettiriyor yüzünde tatlı bir tebessümle _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|