Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
ctolga21 demiş ki: |
gece gece ne güze geldi yaa ne güzel bir manzaradır o öyle. türkiyemin saklı kalmı yerleri işte. bu yaz rota düzenini bidaha gözden geçirmem gerekecek
tekerinize sağlık. |
haklısın tolga kardeşim memleketimin her yanı ayrı güzelliklerle dolu . hele karadeniz ,kaçkarları,yaylaları,billur gibi soğuk suları,kırmızı pullu alabalıkları , ahhh ahhh güzel dostum anlatılmaz ki yaşamak gerek . önceki sayfalarda bizim gezilerimizi bir görmeni tavsiye ederim . MESELA KAÇKAR 7 GÖLLER, VE MUHLAMANIN TELİ İLE ALABALIK AVI gibi gezilerimizi görmeni isterim .
ve sezonda mutlaka karadeniz yapmak isteyeceksin bundan emin ol. bende seni burda bekliyor olacağım
sedat ak
slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ctolga21 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekküler .ne yalan söyliyim bu yaz bi zonguldak tan giriş yapayım diyordum artık nereye götürürse yol. 10 günlük iznimde kamp yol kamp yol hep yol mantığı uygulayıp (ne derece mantıklıysa ) görebildiğim kadar yer görmek ve yolda olmak istiyorum.
geçen yaz kaçkarlar turunu kaçırdım hemde kıl payı 14 günlük bi tur düzenlenmişti grup tarafından benim izin yetmediği için katılamamıştım
kısmet artık o tarafa gelirsem yoldan senide alır devam ederiz artık |
|
Başa dön |
|
|
aleko Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 4:02 am Mesaj konusu: |
|
|
soğanlı geçidi.
ben gezide yoktum.
fakat gezmişim gibi okudum ve izledim.
zaman alan bir sürüş olsa da
geçmişin kalıntılarında, keyifli bir gezinti olsa gerek.
ya nasip.
aleko |
|
Başa dön |
|
|
Cloud Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Mar 05, 2013 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu siteye geç üye olduğum için bu müthiş geziyi ve bölgeyi de ancak görebildim. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki aslında dünyanın neredeyse her yerine benzeyen bir bölge var gibi. Al sana soğanlı geçidi adeta dolomitler gibi. Net'te soğanlı diye araştırınca bi çok yazar çizer aman sakın geçmeyin aman sakın gitmeyin filan yazmış. Böyle bir harikayı görmeye niye gidilmesin ki, ben fırsatını bulur bulmaz tıpkı kemaliye taş yol gibi buraya da gideceğim. Haa diyeceksiniz ki dolomitler asfalt ama. E tabii ki öyle, bizim turizm bakanlığımız gerçekten iyi iş çıkartabilse ve karayollarıyla birlikte şu yolu adam edip etrafına da dinlenmek için passları yapsa üstüne de reklamını yapsa bakın bakalım turist akıyor mu akmıyor mu buralara. Güzel bi ülkedeyiz, bunu hep söylerim ama iyi değerlendirmesini bilmiyoruz. Alış veriş merkezi yapmayı, palaza yapmayı, bi de otoyol yapmayı bi şey sanıyoruz. Burayı asfaltlamaktan kastım da otoyol gibi değil aynı dolomitlerdeki gibi doğaya gereken özeni göstererektir. Hatta elimde yetki olsa o bölgeye biçimsiz beton bina diktirtmezdim, dikeni de cezalandırırdım.
Teşekkürler paylaşıma, geç de olsa buradan haberim oldu. Not ediyorum gidilecek yerlere.
Nette gezinirken şöyle de bir harita buldum koodinat isteyenlere:
http://wikimapia.org/#lat=40.5005355&lon=40.2557627&z=13&l=36&m=b |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Nis 25, 2013 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
dostum fikirlerine katılmamak elde değil .yolun toprak yol olmasını hiç yadırgamadım ama karaçam denen o güzelim beldeye vardığımda eski ahşap evlerin beton binalar arasında kaybolmaya yüz tutmuş olduğunu görmek gerçekten üzüçüydü. bu doğal güzellikler başka ülkelerde olsa korunmaya alınır yere düşürülmezdi. bizde çok var onun için değeri pek yok , birgün anlayacağız ama o gün geç kalınmış gün olmasın inşallah. herşeyi devletten beklememek lazım, halk olarak bizlerde köylerimizin beldelerimizin doğal güzelliklerini rant uğruna heba etmememiz lazım , artık bazı değerleri anlamamız lazım hepinize rizeden slm ve saygılarımla . cloud dostum düşersen bu güzel topraklara bizlerede uğramanı tavsiye ederim . |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|