Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Pts Oca 04, 2010 2:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat gardaşum 14 sayfa herkes bi şeyler demuş da ha ben niye dememişim. Haçan ha oraların kahruni az mu çektuk. Hani sana vespafunclup'ten msaj atan Cem Dolunay( 1150 GS), ben YYÜCE (Caponord) aynı klüpten Abdullah Akış,( RT 100) Cüneyt, ( Africa Twin ) Veysel, ( GS 1200 ) ve Cihat ( 1150 GS ) ile sizden 2 ay sonra gittik soğanlı geçidine. Tam akşam karanlığı basmak üzere Bayburt yolundan girdik toz fırtına göz gözü görmüyor. İlk virajı dönünce anladık oraya geldiğimizi yağmur başladı yerler gres yağı gibi hiç fotoğraf çekemedik güç bela 13 adet virajı geçtik. Sonunda sarhoş bir adamın mola yerine vardık. Berbat Ahmet mi ne idi öyle bir şeydi adı. Oradan Karaçam ve uzunca bir yoldan sonra gece 23.00 de Uzungö'le vardık fakat hala soğanlı geçidinin keyfini süremedim aklımda kaldı. İnşallah başka bir zaman gelirsem seni de arayacağım. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 04, 2010 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat gardaşum 14 sayfa herkes bi şeyler demuş da ha ben niye dememişim
hacan sen beni soğanliyi furtunada geçer gibi es geçmişsun haboyle olurmiydi.
belki bu topiğin ilgi çektiği o dönemde senin ilgi alanında değildik . belki başka uğraştaydın hayırlısı olsun geç olsun. ama soğanlıyı seyredemeden yağmur ve sis olan bir güne denk gelmişsiniz . gerçekten öyle zamanlarda bu tip geçitler çekilmez olur. geldiğinizde güneşin size bir özür borcu var onu soğanlıda kullanmak istiyoruz diye talebimizi mevlaya kabul ettirebilirsek soğanlının muhteşemliğini hep beraber görürüz.
geldiğinizde mutlaka görüşelim 05325656694
sedat ak slm ve saygılarımla |
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Pts Oca 04, 2010 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
O zaman seni tanimiyorduk Sedat gardasum simdi ogrendik artik telefonunu not ettim kismetsa gorusecegiz selamlar. |
|
Başa dön |
|
|
ctolga21 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 12:03 am Mesaj konusu: |
|
|
gece gece ne güze geldi yaa ne güzel bir manzaradır o öyle. türkiyemin saklı kalmı yerleri işte. bu yaz rota düzenini bidaha gözden geçirmem gerekecek
tekerinize sağlık. |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
YYUCE demiş ki: |
O zaman seni tanimiyorduk Sedat gardasum simdi ogrendik artik telefonunu not ettim kismetsa gorusecegiz selamlar. |
a.slm inşallah sezonda görüşmek kaynaşmak ümidi ile .
slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
|
|
|