Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kanyak Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 11:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
kanyak, bana ve bakalım o aleti nası işler..
o damın altında nası işliyor.. |
dostum bana nasip oldu ve fazer imi satmadan önce 7.000 km kadar pist lastiği ile (pirelli diablo süper corsa) kullandım. normal laskik ile yakından uzaktan ilgisi yok. herşey çok farklı. kısaca ver coşkuyu verebildiğin kadar _________________ Hakkı ÖZBOYACI
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Ksm 18, 2009 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
kanyak demiş ki: |
dostum bana nasip oldu ve fazer imi satmadan önce 7.000 km kadar pist lastiği ile (pirelli diablo süper corsa) kullandım. normal laskik ile yakından uzaktan ilgisi yok. herşey çok farklı. kısaca ver coşkuyu verebildiğin kadar |
bu kadar mı iyi.. ben de fazer kullandım benim değildi ama çok samimi bir arkadaşımındı.. uzun süre kullandım otobandan tut normal yola kadar.. atak ve seri bir makina doğru.. eme super corsa lı bir makina hiç kullanmadım.. cidden o kadar farklımı yaaw _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
kanyak Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 18, 2009 8:36 am Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
dostum bana nasip oldu ve fazer imi satmadan önce 7.000 km kadar pist lastiği ile (pirelli diablo süper corsa) kullandım. normal laskik ile yakından uzaktan ilgisi yok. herşey çok farklı. kısaca ver coşkuyu verebildiğin kadar |
bu kadar mı iyi.. ben de fazer kullandım benim değildi ama çok samimi bir arkadaşımındı.. uzun süre kullandım otobandan tut normal yola kadar.. atak ve seri bir makina doğru.. eme super corsa lı bir makina hiç kullanmadım.. cidden o kadar farklımı yaaw |
çok fark var dostum. izmir e geldiğinde arkadaşlara sorabilirsin, 2 tane çok ciddi pozusyondan sadece lastiklerimin sayesinde (tabi %99 çoluk çocuk duasını unutmamak lazım) kurtuldum. başka bir lastik olaydı ........ _________________ Hakkı ÖZBOYACI
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Ksm 18, 2009 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
çok fark var dostum. izmir e geldiğinde arkadaşlara sorabilirsin, 2 tane çok ciddi pozusyondan sadece lastiklerimin sayesinde (tabi %99 çoluk çocuk duasını unutmamak lazım) kurtuldum. başka bir lastik olaydı ........ |
hıım evet lastik cidden mühim...
allah cümlemizi korusun.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|