Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum May 29, 2009 7:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
kerem-70 demiş ki: |
cenker demiş ki: |
Doğru düzgün korumaları bile yok..
Kırk yaşını görebilecelerini sanmıyorum.. |
Bu gidisle Korumaninda pek faydasi olmaz saniyorum.
@Pelletizer: Videodaki Race cilerde pek Akkili sayilmazlar onlarda Short,Tshirt ve spor Ayakabi ile sürüyorlar.Yanlis anlamayin ben bunlari Örnek olarak görmüyorum.Videoyu sizle paylasmak istedim.
Slm Kerem |
Kardeş siz beni yanlış anlamayın hepimiz güvenli, mümkünse eğitimli sürüşden yanayız burada hemfikiriz,sitemizi ziyaret eden tecrübesiz genç arkadaşlarımızı uyarabilmek adına bu topiğinize ilk yorumumu yaptım, bu sürüşü ideal olan sürüş şekli gibi benimseyebilirler , uygulayıcısıda olmaya çalışabilirler.Bir motorsevere kendi camiasında ki motosiklet kullanıcılarından başka bu bağlam da dostu yok birbirimizi koruyup kollamalıyız dimi? Selamlar. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Triumph Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 30, 2009 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle bir sürüş tekniği olmamalı bunlar gibileri hem karşısındakı vatandaşları tehlikeye sokar hemde kendilerini korumaları bile yok takmış kafaya kaskı çıkmış yola öylelerinin haberini çok alıyoruz ya aracın altına girmiş yada virajı alamamış
kayıp ölüm yada yaralanmayla sonuçlanıyor allah kimseye kaza yüzü göstermesin... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
|
aadem34 Değerli Üye
|
Tarih: Cmt May 30, 2009 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
AAH GENÇLİK ÖLMEYİ BAYIMAK ZANNEDENLER... 30 YILLIK MOTORCULUK HAYATIMDA , BU TARZ KULLANANLARDAN AYILANLARI PEK GÖREMEDİM. LÜTFEN AŞIRI HAREKETLERLE KENDİMİZDEN ,[MOTORCULARDAN ] NEFRET ETTİRMEYELİM. SELAMLAR. _________________ ENDUROCU Tabiatı tefekkürle temaşa eder. |
|
Başa dön |
|
|
selimumdu Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Hzr 20, 2009 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
çok tehlikeli hareketler bunlar ama ne bilim genede insan hayranlıkla bakmaktanda alıkoyamıyo kendini |
|
Başa dön |
|
|
senolsel Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Hzr 20, 2009 3:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu videodakiler ve bu videoya özenenler için söylenek tek kelime.
Salaklar
Bir insan nasıl olurda ölmek için bu kadar çok çaba sarfeder anlayamıyorum.
Cahil desen değil.Kesinlikle cahil değiller.Altında motorladan belli cahil olmadıkları.Ama kesinlikle salak üstü yaratıklar.
Riskleri en aza indirmak varken riskleri hele hele ölüm riskini yükseltmek en hafifi tabiriyle salaklıktır. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın |
|
Başa dön |
|
|
|
|