Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
BELO Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
boya sonunda 1500 veya 1600 zımpara ile boynın puruzleri almayı unutma fazlada yapma tekrar boyamak zorunda kalırsın _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
aleko Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Nis 26, 2009 3:10 am Mesaj konusu: |
|
|
bakım, onarım, servis forumunda,
dördüncü sayfada, afro nun
"iki tüp turuncu sprey boya ve biraz değişiklik"
başlığıyla bu konu çok iyi incelenmiş.
aleko
xt660r |
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belo'ya katılıyorum sprey boyadan ziyade boya tabancası ile Zımpara/astar/400 lük ince zımpara/yoklama macunu çok küçük delikler için/astar ve son kat boya ( biraz koyu vizikote) En son kat bol tinerli boya neredeyse su gibi ( bu da boyanın parlak olması için boyacının sırrı ) Tabii ki sellülozik boya plastiğe daha iyi yapışır. Metalin üzerindeki kadar iyi sonuç vermese de cross motor için cadillac yerine geçer. |
|
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrübeli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel mkelleci arkadaşım standoxun sitesinden gerekli bilgileri göndermiş, ben 10 yıl boya ve malzemeleri toptancılığı yaptım 75-85 yılları arasında. Bilgilerim eskiye dayanmakla beraber şimdi teknoloji değişti yeni sistemler çıktı eskiden boyacılar tineri su niyetine kullanırlardı şimdi litrelik alıp temizlikte kullanıyorlar. Zaten aracın orjinal boyası numaraya göre istediğin miktarda yapılıyor. konuyu Okan Tezer açmıştı ama biz master yaptık, OKAN BURAYA YUMRUK HAVAYA |
|
Başa dön |
|
|
|
|