Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 17, 2008 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
wofmann08 demiş ki: |
Sedat abi senin şairlik yanında varmış helal yakışır |
doğa insanı şair ediyor duygular depreşti birden. artvine slm lar |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 17, 2008 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
hakan2 demiş ki: |
bu ne güzel manzaralar ellerinize motorlarınıza saglık |
gerçekten herşey muhteşemdi .tşk ler dostum |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 17, 2008 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
hepat demiş ki: |
Abi ben şimdi ne yapayım siz dönüşte bizde gidişte aynı yerleri çektik.Yalnız siz bizden daha şanslıydınız çünkü biz geçerken yağmra yakalandık vepek foto çekece k vaktimiz olmaıd
neyse bir haftada iki soğanlı dorumu nasıl gider acabaa.Resimleri yüklüyeyim atatrım. |
salim hocam sen muratlıdan çıktın farklı resimler çekmişindir hem yorum farkı vardır . at istediğin gibi resimleri bizleri mahrum etme gözlemlerinden . |
|
Başa dön |
|
|
jawaufuk Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Hzr 17, 2008 8:57 am Mesaj konusu: |
|
|
SELAMLAR TRABZON DAN EMEGİNİZE TEKERINIZE SAĞLIK SİZ ORALARI GEZERKEN BEN DE OZİT E CIKTIM DÖNÜŞTE RİZE YE UĞRADIM SİZLER DE GÜZEL MEMLEKETİMİN GÜZEL MEKANLARINI GEZİYORDUNUZ. GÖRÜŞMEK TANIŞMAK DİLEGİYLE SELAMLAR. |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 17, 2008 9:48 am Mesaj konusu: |
|
|
jawaufuk demiş ki: |
SELAMLAR TRABZON DAN EMEGİNİZE TEKERINIZE SAĞLIK SİZ ORALARI GEZERKEN BEN DE OZİT E CIKTIM DÖNÜŞTE RİZE YE UĞRADIM SİZLER DE GÜZEL MEMLEKETİMİN GÜZEL MEKANLARINI GEZİYORDUNUZ. GÖRÜŞMEK TANIŞMAK DİLEGİYLE SELAMLAR. |
A.SLM UFUK KARDEŞİM GERÇEKTEN BEN SOĞANLI TARAFINA GİTMEMİŞTİM HARİKA BİR YER KARAÇAM GÜZEL BİR BELDE FAKAT FELAKET BİR BETONLAŞMA VAR ÜRKÜTÜÇÜ . YAZIK BELEDİYE BAŞKANI OLAYA EL KOYMASI GEREK PARASI OLAN İSTEDİĞİNİ YAPIYOR. YÖREMİZE ÖZGÜ YAPILAŞMA OLMASI GEREK SONRA EYVAHLAR PARA ETMİYOR .AYNI SORUN AYDER VE UZUNGÖL İÇİNDE GECERLİ . inşallah tanışacağız . slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
|
|
|